Home Gaming Dit weekend een speciale Bungie Bounty-livestream

Dit weekend een speciale Bungie Bounty-livestream

by Jos Vis

De beruchte Hunter, bekend als Paul “The Big Show” Wight, gaat dit weekend langs in de studio van Bungie om mee te doen met een speciale Bungie Bounty-livestream. Tijdens de livestream krijgt de community de mogelijkheid om een Emblem te winnen. Big Show en Bungie spelen samen een paar Strikes, een paar keer Vex Offensive en eindigen met de Crucible, zodat de Big Show enkele Warlocks alle hoeken van de map kan laten zien. De stream vindt plaats op 20 oktober van 01:00 tot 03:00 en is te kijken via Twitch en Mixer.

Er zijn een aantal regels voor deze stream van toepassing: voor Crucible moeten de spelers in de game van Bungie meedoen en deel uitmaken van het winnende team. Wat betreft PVE: spelers moeten het geluk hebben dat ze in hetzelfde firetream als Bungie en The Big Show terecht komen. Eenmaal erin moeten ze simpelweg meedoen om het nieuwe Bungie Bounty-embleem te verdienen.

De laatste keer dat er een Bungie Bounty werd gespeeld was dat op de Xbox One. Deze keer wordt er gespeeld op de PlayStation 4.

In het kort:
Bungie Bounty – Samen met Paul “The Big Show” Wight
Platform: PS4
Zondag 20 oktober (nacht van zaterdag op zondag)
01:00 – 03:00
www.twitch.tv/Bungie
www.mixer.com/Bungie

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d