Home Gaming Railway Empire – Japan DLC beschikbaar voor Nintendo Switch

Railway Empire – Japan DLC beschikbaar voor Nintendo Switch

by Jos Vis

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Gaming Minds Studios hebben een geheel nieuwe stop toegevoegd aan de Nintendo Switch – ze ontketenen de motoren van Railway Empire – Japan op de mobiele console en openen nieuwe paden naar het Land van de Rijzende Zon.

YouTube video

Railway Empire – Japan vervoert spelers terug naar de 19e eeuw en geeft ze de hefbomen om het land door de industriële revolutie te leiden. Het vervullen van de wens om een ​​modern, landelijk spoorwegnet aan te leggen, vereist echter een intelligente en strategische planning. Spelers zullen sporen leggen door zeeën van kersenbloesems, bergen en warmwaterbronnen om een ​​bloeiende metropool te creëren.

Met de release van de Japanse DLC voor de Nintendo Switch brengt Railway Empire nu alle uitbreidingen van de titel naar de mobiele console, met een lading boeiende spoorwegcontent.

Railway Empire – Japan is vanaf vandaag verkrijgbaar via de Nintendo eShop en kan t/m 31 januari met 10% korting worden gekocht. Zowel de hoofdgame als alle DLC’s zijn ook beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x