Home Gaming Rahul Kohli host Warhammer Skulls

Rahul Kohli host Warhammer Skulls

by Jos Vis

De wereldberoemde Games Workshop (ter ere van 40 jaar Warhammer) kondigt in samenwerking met een aantal van hun gelicentieerde partners vandaag aan dat het langverwachte Warhammer Skulls-evenement op 25 mei voor de zevende keer terugkeert.

Het ultieme festival van Warhammer-videogames begint met een showcase georganiseerd door Rahul Kohli. Fans kunnen nieuwe wereldpremières, onthullingen en kijkjes achter de schermen verwachten voor enkele van de grootste en beste titels, waaronder de wereldpremière van vorig jaar Warhammer 40,000: Boltgun, die op 23 mei wordt gelanceerd op pc, Xbox, PlayStation, Switch en Warhammer 40.000: Space Marine 2, Total War: Warhammer III, Warhammer 40.000: Darktide, Warhammer 40.000: Rogue Trader – plus opwindend nieuws van Frontier Developments.

“De viering van Warhammer-videogames, Skulls, begint volgende week, donderdag 25 mei om 17.00 uur Britse tijd, 9.00 uur Pacific, en ik ben verheugd aan te kondigen dat ik gastheer zal zijn”, aldus Rahul Kohli. “Dus, bereid je voor op spannende aankondigingen en wereldpremières, evenals een week lang korting op een breed scala aan Warhammer-videogames.”
Na de showcase kunnen spelers een week lang genieten van aanbiedingen en freebies, waaronder tot 80% korting op Warhammer-titels; evenals nieuwe inhoud en gratis updates voor meerdere platforms, waaronder Steam, Xbox, PlayStation, Epic Games Store, Prime Gaming, Apple App Store en nog veel, veel meer. ​

Je kunt al meedoen aan Warhammer Skulls-festivalactie met World of Tanks: Modern Armor met hun geïnspireerd door Warhammer 40.000 in-game-evenement dat nu beschikbaar is op consoles.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: