Home Gaming Rahim Attaba versterkt Gigantic en Motiga.

Rahim Attaba versterkt Gigantic en Motiga.

by Sven

Rahim Attaba, voormalige Europese Marketing Director voor Wargaming.net, gaat de Europese focus uitbreiden van online game ontwikkelaar Motiga en de nieuwe free-to-play MOBA shooter, Gigantic. Met een rijke achtergrond in de Europese gamesindustrie, met ervaring van het lanceren van spellen zoals League of Legends en World of Tanks, zal Attaba de Europese marketing en dagelijkse operaties in de regio leiden.

Het team van Motiga bestaat uit creative director James Phinney (hoofd designer van Starcraft en Guild Wars), senior vice-president publishing David Reid (voormalig hoofd marketing bij CCP) en CEO and oprichter Chris Chung (voormalige CEO van NCsoft West). In zijn nieuwe rol gaat Rahim Gigantic’s aanwezigheid in Europe verder uitbreiden waaronder taalondersteuning voor de Engelse, Franse, Duitse en Spaanse markten.

Gigantic is een online free-to-play MOBA shooter waarbij teams van vijf spelers het samen met hun gigantische Guardian monsters uitvechten tegen de tegenstander. Motiga, in partnership met Microsoft, brengt Gigantic exclusief uit op de Xbox One en Windows 10 waarbij het spel deze augustus de gesloten beta ingaat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x