Home Gaming Racegames in 2021

Racegames in 2021

by Sven

2021 was een raar jaar in vele opzichten, maar voor racegames was het eigenlijk een prima jaar in 2021! Wij bij That’s Gaming houden ontzettend veel van racegames en willen je daarom meenemen in een overzicht van racegames in het jaar 2021!

Een van de grootste releases van dit jaar vond plaats op de Xbox, namelijk Forza Horizon 5! Forza Horizon 5 is een game die het race genre niet perse vernieuwd, maar wel nog betere maakt. Horizon 5 bouwt voort op Horizon 4 en met alle evenementen die in de game zitten zal jij je nooit vervelen in deze wereld. Je racet in Mexico en zal ook allerlei monumenten tegenkomen die je ook op een normale reis in Mexico tegen zou komen, maar dan in je auto! De game ziet er verder geweldig uit, heeft een heerlijke soundtrack en de motoren van alle auto’s klinken allemaal heerlijk en verschillend. Zeker tijdens de kerstdagen is Forza Horizon 5 een game die je heerlijk laat ontspannen in de mooie vakantie wereld van Mexico en het is dus het zeker waard om de game te downloaden, zeker als je gamepass hebt!

Om te blijven in mooie gebieden die veel vrijheid geven, Riders Republic was een game die op veel mensen hun lijstje stonden! Het is een game zonder auto’s, maar wel met fietsen, snowboards en nog veel meer! Riders Republic was een game waarvan wij hebben genoten, omdat het een game is die je niks verplicht, maar juist heel relaxed in de wereld laat rondrijden en evenementen laat doen! Wij vonden dat fietsen van een hoge berg een van de beste gevoelens was die een game ons dit jaar heeft gegeven en daarom zullen wij nog een vaak aantal keer terugkomen naar de bergen en de sneeuwtoppen van Riders Republic.

Als we het over racegames hebben, dan moeten wij het natuurlijk ook hebben over een game die ons Nederlanders aan het hart gaat, namelijk F1 2021! Met Max Verstappen als onze wereldkampioen Formule 1 is F1 2021 als game natuurlijk ook in populariteit gestegen! F1 2021 laat je rijden als Max Verstappen, maar je kan ook je eigen team maken om te proberen om wereldkampioen te worden met bijvoorbeeld Porsche F1 racing! De mogelijkheden zijn eindeloos in deze game en daarnaast speelt de game ook gewoon heerlijke weg. Het racen over allerlei verschillende circuits uit de 2021 kalender of juist racen met de Formule 2 auto’s is een manier om je dag mee te vullen! Koop daar een stuurtje bij of een playseat en je hebt het gevoel alsof je aan het racen bent tegen de allerbesten formule 1 racers!

F1 2021 gaat natuurlijk over realisme, maar gelukkig was er ook een game die niks geeft om realisme, maar juist om plezier! Hot Wheels Unleashed is een racegame die elke liefhebber van Hot Wheels blijk maakt, maar in onze ogen ook genoeg kinderen blij kan maken. Wil je rijden in een Barbie busje of misschien wel in de Bat Mobile? Dan is Hot Wheels Unleashed een geweldige game! Je kan rijden over allerlei gekke circuits, driften langs biljarttafels, boosten door loopings en de meeste gekke jumps maken om zo als eerste over de finish te komen! Hot Wheels Unleashed is zeker geen makkelijke game en geeft genoeg uitdaging en is zeker een game die je met vrienden moet spelen als je een biertje of twee op hebt! Hot Wheels Unleashed zorgt voor plezier tussen alle realistische racegames!

Ben je niet van formule 1 auto’s, fietsen, Mexico en Hot Wheels, maar ben je een liefhebber van Rally Racen? Dan hebben wij met WRC 10 ook de oplossing! WRC 10 is een prachtige game die je op de next gen consoles kan spelen en laat je rally hart sneller kloppen. Het rijden door modderige gebieden, het precies aansnijden van de bochten en de geweldige omgevingen zijn een genot om door te rijden! Heb je nou met al dat gerace de smaak te pakken en stap je zonder aarzelen in je eigen auto, denk dan zeker even aan je auto verzekering, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

De vraag die wij echter nog hebben is, welke race games zullen ons hart in 2022 veroveren? Als eerste komt natuurlijk Gran Turismo 7 uit voor de Playstation 5, een game waar wij bij That’s Gaming ontzettend erg naar uitkijken. Verder komt er natuurlijk een nieuw deel uit van F1, zal Grid Legens eindelijk verschijnen en krijgen we misschien de nieuwe Need for Speed. Allemaal games die adrenaline door je lichaam zullen gooien en allemaal race games waarvan wij denken dat zij elke race fanaat gelukkig zullen maken in 2022!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x