Home Gaming Rabbids invasion komt met een Season Pass

Rabbids invasion komt met een Season Pass

by Mark van Truijen

Op 20 november 2014 is de Season Pass van Rabbids Invasion: De Interactieve TV-serie beschikbaar. Met deze Season Pass ga jij allerlei gekke uitdagingen aan in 15 nieuwe afleveringen en beleef jij een groot avontuur samen met de Rabbids. Daag je familie en vrienden uit terwijl je de leukste scènes van “VAMPIRE RABBID”, “RABBIDS WITH FLEAS”, “ZOMBIE RABBID”, “RABBID DREAMS” en meer bekijkt.

 

De Season Pass bevat vijf DLC-packs die allemaal uit drie compleet nieuwe en interactieve afleveringen bestaan. De volledige game bestaat in totaal uit 21 afleveringen en samen met alle DLC-packs bestaat deze dus uit 36 afleveringen in totaal. Op de volgende data speel jij nieuwe afleveringen vrij:

  • Pack 1 – op de dag van release (20 november 2014)
  • Pack 2 – december 2015
  • Pack 3 – januari 2015
  • Pack 4 – februari 2015
  • Pack 5 – maart 2015

De interactieve serie is ontwikkeld door Ubisoft Barcelona en Ubisoft Parijs. Met meer dan 14 miljoen verkochte exemplaren zijn de Rabbids één van de meest geliefde characters in onze line-up. De gekke avonturen van deze onvoorspelbare wezens zorgen wereldwijd voor veel plezier in de huiskamers van families. Rabbids Invasion: De Interactieve TV-serie is volledig aangepast om jou de kans te geven deel te nemen aan de hilarische actie van de Rabbids.

Thanks to the integrated motion control and voice recognition of next-generation consoles, Ubisoft is able to create an innovative mix of classic television programming and the interactive elements of video games.

Rabbids Invasion: De Interactieve TV-serie is verkrijgbaar vanaf 20 november 2014 voor Xbox One, Xbox 360 en PlayStation®4.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

áëàãîäàðåí!

9 jaren geleden

.

good!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x