Home GamingAndroid Rabbids Crazy Rush nu gratis beschikbaar in App Store en Google Play

Rabbids Crazy Rush nu gratis beschikbaar in App Store en Google Play

by Mark van Truijen

Rabbids Crazy Rush, de nieuwe action runner game van Ubisoft, is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store en Google Play. De game, ontwikkeld door Ubisoft Chengdu, is gebaseerd op de populaire Rabbids franchise met meer dan 14 miljoen verkochte games en een televisieserie die in meer dan 110 landen wordt uitgezonden. De game daagt de speler uit om te rennen, te springen en te sliden tussen de verschillende obstakels door om de Rabbids een handje te helpen met hun krankzinnige plan: de maan bereiken.

De geliefde Rabbids hebben nieuwe, knotsgekke plannen om terug te keren naar de maan. Spelers moeten blikjes met gas verzamelen voor de luchtballon die hen naar de maan moet brengen. Van zonnige stranden en levendige boerderijen, tot drukke steden, in Rabbids Crazy Rush racen spelers door de kleurrijke wereld van de Rabbids. De uiteenlopende missies volbrengen spelers met behulp van verschillende krachten en tal van opties. Ook kunnen spelers de Rabbids aankleden met grappige outfits. Kleed de Rabbid bijvoorbeeld aan als een stoere motormuis, worstelaar, ninja of geef hem het ondergoed van een echte kapitein.

Vanaf de lancering zijn er maar liefst 100 levels beschikbaar en tientallen nieuwe levels worden toegevoegd via reguliere updates. De game kan met één duim gespeeld worden en bevat een offline modus, zodat spelers waar ze maar willen kunnen spelen.

Voor meer informatie over de game, bezoek je www.rabbidscrazyrush.com.

Rabbids Crazy Rush is nu gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x