Home Gadgets R-Go Tools helpt u gezond te werken met mobiele devices door introductie van een nieuwe ergonomische muis en laptop-tablet standaard

R-Go Tools helpt u gezond te werken met mobiele devices door introductie van een nieuwe ergonomische muis en laptop-tablet standaard

by Mark van Truijen

R-Go Tools introduceert 2 nieuwe oplossingen voor gezond werken met computers en laptops: de HE SPORT BLUETOOTH ergonomische muis en de R-GO RISER DUO tablet- en laptopstandaard in één.

Beide oplossingen zijn ontworpen om ergonomisch te kunnen werken. Moderne 2-in-1 devices hebben technisch en qua gebruikersgemak veel voordelen, maar brengen ook nieuwe risico’s op lichamelijke klachten met zich mee. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 1/3 van alle computergebruikers RSI-klachten krijgt en dat 60 procent van de Nederlandse kinderen tussen de 4 en 16 jaar RSI-klachten krijgen door beeldschermgebruik. Mede daarom is het werken met een mobiel device zonder standaard wettelijk  beperkt tot maximaal 2 uur achtereen.

Het gebruik van de ergonomische accessoires van R-Go Tools voorkomt gezondheidsrisico’s en helpt je te voldoen aan  de Arbo wet- en regelgeving  voor gezond  werken.

 

De HE SPORT (beschikbaar voor links en recht) is een verticale ergonomische muis voor desktops, notebooks en 2-in-1 devices en werkt via bluetooth. De ergonomische muis heeft een verticale grip die zorgt voor een neutrale ontspannen stand van de hand en pols. Door de verticale stand zorgt de de HE muis tevens dat de grote armspieren gebruikt worden in plaat van kleine spieren en pezen waardoor klachten worden voorkomen.

De R-Go Riser DUO is een handige tablet- en laptopstandaard in één. Door zijn compactheid (slechts 5 mm dik) is hij eenvoudig mee te nemen. Met deze standaard kan het beeldscherm op ergonomische ooghoogte worden gebracht.

Ergonomie hoeft niet duur te zijn: de ergonomische producten van R-Go Tools zijn in prijs vergelijkbaar met hun niet-ergonomische equivalenten en verkrijgbaar bij (online) retailers en computerspeciaalzaken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x