Home Gaming Quantum Break nu beschikbaar op Xbox One en Windows 10

Quantum Break nu beschikbaar op Xbox One en Windows 10

by Mark van Truijen

Microsoft Studios’ en Remedy Entertainments actievolle thriller – Quantum Break – is nu beschikbaar op Xbox One en Windows 10. De Xbox One versie kan worden gekocht bij de Xbox Store, microsoftstore.com, en de meeste grote retailers wereldwijd. De Windows 10 versie kan worden gekocht en gedownload via de Windows Store.

Om de release van het spel te vieren host Remedy Entertainment vandaag vanaf 16:00 uur Nederlandse tijd een Quantum Breaklivestream op Twitch met leden van het team, waaronder Creative Director Sam Lake, vanuit hun studio in Espoo, Finland.
Critici hebben Quantum Break uitgeroepen tot een succesvolle game voor Microsoft Studios en Remedy Entertainment. Hier zie je wat een aantal prominente reviewers hebben gezegd over het spel:

·       “It is a masterpiece.”Windows Central

·       “Some of the best storytelling and gameplay Remedy has ever produced.”Game Informer

·       “A fun, enthralling action adventure”Daily Star

·       “An absolute pleasure to play.”Destructoid

·       “The break-out sci-fi hit of the year.”Evening Standard

 

Quantum Break is een unieke ervaring: Enerzijds een actierijke videogame en anderzijds een spannende actieserie, inclusief een sterrencast met onder andere Shawn Ashmore (“X-Men”) als held Jack Joyce, Aidan Gillen (“Game of Thrones”) als aartsvijand Paul Serene en Dominic Monaghan (“Lord of the Rings”) als Jacks geniale broer, William.
Quantum Break is een game met een levendig verhaal, sterke karakters en dramatische wendingen waar Remedy Entertainment om bekend staat. Jouw keuzes in het spel zullen de uitkomst van de fusie tussen game en show beïnvloeden, om de speler te voorzien van een compleet unieke entertainmentervaring.

Elk exemplaar van Quantum Break voor de Xbox One wordt geleverd met een full-game download voor Alan Wake, plus de twee add-on packs, The Signal en The Writer, speelbaar op Xbox One via Backward Compatiblility.

Alan Wake en de add-on packs zullen ook beschikbaar zijn in de Xbox One Special Edition Quantum Break bundel. De bundel bevat een witte 500GB Xbox One console met een bijpassende controller en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x