Home Gaming Quantic Dream werkt aan een tweede AAA game, speelt zich af in een Medieval Fantasy Wereld

Quantic Dream werkt aan een tweede AAA game, speelt zich af in een Medieval Fantasy Wereld

by Mark van Truijen

Quantic Dream onthulde onlangs Star Wars: Eclipsewelke in potentie kan stijgen tot de grootste game van de studio, puur gebaseerd op het feit dat het een Star Wars project is. Maar, nu is er via twitter een lekker naar buiten gekomen met het nieuws dat er mogelijk een tweede project onderweg is.

Dit tweede project zou komen van de studio in Parijs en zou een “humor-based’ game worden, al heb ik zelf geen idee wat het is. Het lek claimt dat het gebaseerd is op de uitgebrachte tech demo uit 2013 The Dark Sorcerer.

Interessant genoeg is wel dat het zou gaan om een cross-gen titel en deze zou ook naar de PC komen. Daarbij zal de game erg gedreven zijn op verhaal interactie. Daarnaast zou het team moeite hebben met het aannemen van ontwikkelaars, dit was ook al te lezen bij Eclipse. Dit alles zou kunnen komen door de problemen die Quantic de afgelopen jaren heeft gehad.

Dit alles kan je natuurlijk even nemen met een korreltje zout, maar zoals we zagen met de Tech demo, Kara, welke uit eindelijk Detroit Become Human werd, het kan allemaal.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x