Home Gaming Quake Champions | Burial Chamber Arena-profiel en trailer

Quake Champions | Burial Chamber Arena-profiel en trailer

by Mark van Truijen

Bethesda geeft deze week een sneak peek op een van de meest adembenemende Arenas die naar Quake Champions komt, namelijk Burial Chamber. Het is een gotisch en grimmig slagveld met gekke plassen lava, smalle hoekjes en gevaarlijke open ruimtes waar niemand veilig is voor vijandige Rockets en Rails. Skills zijn nodig om je een weg te banen doorheen deze Arena, laat staan de plassen lava ontwijken om maar niet te sterven. Bekijk de nieuwe video waarin de Burial Chamber aan bod komt via onderstaande link.

Burial Chamber
De beenderen van een gigantisch monster dienen ter decoratie van de ingang naar het graf. Gevaarlijke platformen van de Perilous Outcropping vormen punten op de lava en kunnen zo gebruikt worden als de ideale plek voor sluipschutters die durven de sprong te wagen. Met diens kronkelende tunnels en lage plafonds dienen de sites van de Molten Underground de kans voor zwaardere Champions om serieus wat schade aan te richten, terwijl de Lava Falls dan weer ideaal kunnen zijn voor de meer tactische spelers. Pas gewoon op dat je niet in de lava wordt geduwd…

**HERINNERING: Je kan je nu aanmelden voor de Closed Beta, die de komende weken van start gaat, via de game’s officiële website: www.Quake.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x