Home Gaming PvP-modus Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands wordt uitgebreid

PvP-modus Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands wordt uitgebreid

by Mark van Truijen

De PvP-modus van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands, Ghost War, wordt vandaag uitgebreid met de nieuwe Interference-update op PlayStation 4, Xbox One en PC. Hiermee wordt Ghost War uitgebreid met een nieuwe klasse, nieuwe mappen en een nieuwe modus genaamd Uplink. Ook in 2018 blijft Ghost War maandelijkse updates ontvangen.

 

De komende maanden blijft Ghost War groeien met de release van verschillende gratis content-updates die nieuwe klassen, modi, mappen en gameplayaanpassingen toevoegen. Al deze toevoegingen zijn gratis en beschikbaar voor alle spelers.

 

Naast vijf nieuwe mappen bevat de Interference-update ook het volgende:

·       Uplink: Een vier-tegen-vier modus waarin teams tegen elkaar vechten om de controle over een punt in het midden van de map. Met behulp van de klassengameplay en unieke mechanieken van Ghost War en vier exclusieve mappen, moedigt Uplink spelers aan om hun speelstijlen aan te passen en nieuwe strategieën te bedenken.

·       De Disruptor: Een nieuwe Assault-klasse die in alle PvP-modi beschikbaar is en het aantal unieke klassen verhoogt naar veertien. Uitgerust met een stoorapparaat, creëert de Disruptor zowel chaos als mogelijkheden door te knoeien met de HUD van de vijanden, waaronder hun markers, mini-map en notificaties. Zo biedt de Disruptor vele nieuwe, tactische mogelijkheden.

 

Interference bevat ook nieuwe uitrusting en gameplayupdates voor zowel het basisspel als de PvP-modus. Voor een volledige lijst met toevoegingen en verbeteringen, bezoek http://ghostrecon.com/Interference.

 

“De wens van ons team voor Ghost War is altijd al het creëren van een groeiende ervaring geweest”, aldus Nouredine Abboud, Producer. “We hebben tot nu toe een heleboel feedback van onze spelers ontvangen en is het aantal dagelijkse gebruikers bijna verdubbeld is sinds de release van Ghost War.”

 

Spelers kunnen vanaf nu de Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Ghost War Pass digitaal aanschaffen voor €14,99. Deze pas maakt ook deel uit van de originele Season Pass. Met dit abonnement krijgen spelers en huidige Season Pass-eigenaren onmiddellijk toegang tot alle nieuwe klassen van Ghost War, met een exclusieve voorsprong van zeven dagen. Daarna spelen andere spelers deze klassen vrij met Prestige credits, die verdiend kunnen worden door te stijgen in rang of door ze via de in-game winkel aan te schaffen.

 

Nieuwe spelers die op zoek zijn naar een kans om Ghost War uit te proberen, download gratis de Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands free trial, die nu beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze proefperiode geeft spelers vijf uur lang toegang tot de hoofdcampagne en PvP-modi. Alle voortgang die tijdens deze vijf uur geboekt is, wordt overgedragen naar de volledige game wanneer spelers deze aanschaffen.

 

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, ontwikkeld door Ubisoft Paris*, is een militaire shooter die compleet speelbaar is, zowel alleen als met maximaal drie andere spelers. Spelers hebben de vrijheid om missies te voltooien op de manier die zij willen en krijgen te zien hoe deze keuzes de wereld beïnvloeden. Zo kunnen spelers ervoor kiezen om ’s nachts rond te sluipen of juist overdag met veel lawaai en geweld binnen te vallen. Met een team is het mogelijk om met een gesynchroniseerd schot meerdere vijanden in één keer uit te schakelen. Elke keuze heeft een gevolg en spelers moeten improviseren om alle missies te voltooien. Met Ghost Recon Wildlands Ghost War beleven spelers de ultieme coöp-ervaring in vier-tegen-vier modi. Met een groeiend arsenaal aan klassen, mappen en modi focust Ghost War zich op teamwork, strategie en spannende gevechten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x