Home GamingAndroid Puzzle & Dragons overtreft 15 miljoen downloads in Noord-Amerika

Puzzle & Dragons overtreft 15 miljoen downloads in Noord-Amerika

by Jos Vis

Vandaag heeft GungHo Online Entertainment aangekondigd dat Puzzle & Dragons 15 miljoen downloads heeft overschreden in Noord-Amerika. Sinds het Noord-Amerikaanse debuut van de populaire mobiele game in 2012 heeft Puzzle & Dragons fans verzameld met zijn boeiende combinatie van informele puzzelgameplay en klassieke RPG-elementen, aangevuld met talloze samenwerkingen met wereldberoemde IP’s uit de popcultuur, anime en videogames.

Puzzle & Dragons wordt wereldwijd erkend vanwege zijn commerciële succes en is een gratis te spelen drie-op-een-rij-spel waarmee spelers monsters en personages kunnen verzamelen om teams samen te stellen en te strijden om puzzels op te lossen. Spelers voeren het bevel over hun groepen terwijl ze kerkers verkennen om schatten te verzamelen.

“In meer dan tien jaar sinds we Puzzle & Dragons lanceerden, is de wereldwijde gemeenschap tot ongelooflijke hoogten gegroeid. De mijlpaal van vandaag is een bewijs van de liefde en het enthousiasme van onze Noord-Amerikaanse gemeenschap voor Puzzle & Dragons”, aldus Jun Iwasaki, president en CEO van GungHo Online Entertainment America. “Bedankt aan onze vele Puzzle & Dragons-spelers; Dankzij jouw steun kunnen we dit spel blijven uitbreiden, zodat het nog vele jaren kan blijven bloeien.”

Spelers in de Verenigde Staten spelen Puzzle & Dragons met veel plezier sinds de lancering voor iOS-apparaten op 8 november 2012 en Android-apparaten op 10 december 2012. Canadese spelers sloten zich aan bij de VS. fans toen de game op 21 april 2014 voor Android en 28 augustus 2014 voor iOS werd gelanceerd. Puzzle & Dragons kan nu worden gedownload in de App Store en Google Play.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d