Home Gaming APICO Update 3.0: What Lies Beneath wordt vandaag gelanceerd op pc

APICO Update 3.0: What Lies Beneath wordt vandaag gelanceerd op pc

by Jos Vis

Maak je klaar voor een ongelooflijk onderwater bijenteeltavontuur! Mocht je het nieuws gemist hebben: Update 3.0: What Lies Beneath van de geliefde bijenteeltsim APICO is nu beschikbaar op pc! De gratis nieuwe update nodigt je uit om in het kristalblauwe oceaanwater rond de APICO-archipel te duiken en de diepten ervan te verkennen. Nieuwe gebieden, voedselbronnen, speurtochten en natuurlijk nieuwe bijen zijn van jou om diep in de waterige afgrond te ontdekken.

Nieuwe functies die beschikbaar zijn in de APICO in Update 3.0: What Lies Beneath zijn onder meer:

  • Nieuwe gebieden: duik diep naar de bodem van de oceaan en ontdek een nieuw bijenhuis met nieuwe gebieden om te verkennen, waaronder diepzeeflora en -fauna, een koraalrifsysteem en meer!
  • Nieuwe bijen: ontdek, verzamel, bouw huizen en kweek nieuwe soorten bijen die alleen op de verste diepten van de oceaan te vinden zijn, en verzamel hun hulpbronnen voor knutselwerkjes en speurtochten.
  • Nieuwe missies: gebruik de hulp van je nieuwe bijenvrienden om het beschadigde koraalrifsysteem te herstellen en de onderwatervervuiling op te ruimen om het bijencosysteem en zijn bewoners te helpen bloeien.
  • Nieuwe vismonteur: Kapitein, de vader van de schipper, arriveert op de archipel om je de ins en outs van een nieuwe monteur te leren: vissen!
  • En meer: ​​Nieuwe verbeteringen aan de levenskwaliteit, waaronder een nieuw toegevoegde prullenbak en een automatische storting in de buurt, zullen ervoor zorgen dat uw bijenteelt efficiënter dan ooit wordt!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d