Home Gaming Puzzelavontuur ‘Quant’ op STEAM daagt je uit om kwantumfysica onder de knie te krijgen

Puzzelavontuur ‘Quant’ op STEAM daagt je uit om kwantumfysica onder de knie te krijgen

by Jos Vis

Indiegame-ontwikkelaar en -uitgever PetRem Labs nodigt spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus uit om Quant te downloaden en uit te proberen, een uniek en kleurrijk puzzelavontuur dat beschikbaar is op pc, MacOS en Linux via STEAM. Onder leiding van de nerdige professor Randov moet je kwantumfysica aanpakken en leren in een leuke en boeiende gameplay-ervaring die zelfs de beste spelers zal uitdagen.

Quant is een leuk spel waarin je Atom incarneert in zijn zoektocht naar onafhankelijkheid. Terwijl je speelt, leer je real-world Quantum-effecten en weet je hoe dit van toepassing is op de voortgang van je avontuur. Je wordt onderweg begeleid door professor Svobodan Randov terwijl hij de Quantum-krachten van Atom ontdekt om zichzelf te bevrijden van de onderdrukkende wereld!

Er zijn geen verbluffende vergelijkingen of formules, alleen slim denken en veel intuïtie. Met een diepgaand verhaal dat filosofisch boeiend is, zul je ook het onderwerp zijn van Quantum-experimenten. Puzzels moeten onderweg worden opgelost om je een intuïtieve kennis van kwantummechanica te geven. De game is geschikt voor spelers van alle ervaringsniveaus en biedt innemende personages, betoverende beelden en een aangename sfeer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x