Home Gaming PureFarming 2018 is vanaf nu verkrijgbaar

PureFarming 2018 is vanaf nu verkrijgbaar

by Sven
Met de gloednieuwe game PureFarming 2018 kunnen nieuwelingen en bekenden van het populaire virtuele landbouw-concept een eigen boerenbedrijf uitbouwen tot een wereldwijd succes. Voor deze game heb je geen kennis nodig van landbouwmachines en het is geen probleem als je geen groene vingers hebt; dankzij de reële en uitgebreide ervaring van het echte boerenleven kan iedereen vanuit zijn luie stoel een succesvol boerenbedrijf runnen!
 Pure Farming 1.png

In PureFarming 2018 start je een klein familiebedrijf en krijg je te maken met alle aspecten van een modern boerenbedrijf. Je verbouwt gewassen in open velden, plant fruit in boomgaarden, verbouwt groenten in kassen, voedt vee voor vlees en zuivelproducten en kunt investeren in groene energie. Dit alles met behulp van meer dan 70 waarheidsgetrouwe machines van bekende merken als Zetor, Landini en McCormick. Net als in het echte boerenleven zijn deze machines een belangrijke en kostbare aankoop en moeten de werktuigen op de juiste manier onderhouden worden om ze jarenlang zonder problemen te kunnen gebruiken. 

 Pure Farming sfeer 1.jpg    Pure Farming sfeer 2.png

Daarnaast kun je met PureFarming 2018 voor het eerst in een farming simulatiegame over de wereld reizen om een multinational te creëren. Bouw je imperium op met gewassen, aardappelen en kassen in Montana. Groei kersenbomen en verbouw rijst in Japan, werk met druiven en olijven in Italië of open een koffiebonenplantage in Colombia.

Het spel bevat drie verschillende game modi:

  • Campaign modus: Speciaal ontworpen om alle ins en outs te leren over het boerenleven en het uitbreiden van een klein familiebedrijf naar een modern boerenbedrijf dat op wereldniveau opereert.
  • Scenario modus: Biedt 20 verschillende uitdagingen van ieder ongeveer 1 uur gameplay.
  • Sandbox modus: Een volledige open-wereld ervaring met dynamische events en een co-op voor 4 spelers op PC.
 Pure Farming sfeer 3.jpg

Kenmerken:

  • Alles-in-een: werk in alle onderdelen van de moderne landbouw; van onder andere veehouderij en kassen tot boomgaarden en groene energie.
  • Echte machines: bestuur waarheidsgetrouwe landbouwvoertuigen van topmerken als Zetor, Landini, McCormick, DAF. De machines zijn tot in kleinste detail nagebouwd, zo is rekening gehouden met het gewicht en de fysica, waardoor de machines een realistische en diepgaande ervaring bieden in het runnen van een moderne boerderij.
  • Wereldwijde landbouw: bouw boerderijen op in Italië, Colombia, Japan en Montana / Verenigde Staten. Verbouw unieke land en regio specifieke gewassen en gebruik de machines die daarbij horen, van een rijst-plantmachine tot een hennep-oogstmachine.
  • Farm game voor iedereen: deze allesomvattende game biedt drie verschillende game modi; vrije landbouw, mijn eerste boerderij en doelgerichte landbouw uitdagingen.   
  • Graphics: dompel je onder in de adembenemende landschappen van de vier continenten dankzij de haarscherpe graphics.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x