Home Gaming Psyonix en BMW bundelen krachten in Rocket League

Psyonix en BMW bundelen krachten in Rocket League

by Jos Vis

Psyonix, de ontwikkelaar van videogames uit San Diego, en BMW hebben aangekondigd dat de BMW M240i vanaf 4 november beschikbaar zal zijn in Rocket League op alle platforms! Bovendien gaat BMW door de samenwerking samenwerken met Rocket League Esports voor de sponsoring van een Regionale Rocket League Championship Series (RLCS) en de introductie van het BMW Freestyle Tournament.

De gestroomlijnde BMW M240i zal beschikbaar zijn in de Item Shop voordat hij beschikbaar is voor consumenten in de echte wereld, en wordt geleverd met BMW M240i Wheels, Thundernight Metallic Decal, United In Rivalry Animated Decal, Bavarian Hat Topper en de BMW Player Banner. De BMW M240i is beschikbaar voor 1100 Credits van 4 november tot 10 november.

BMW zal ook de titelsponsor zijn van de BMW Rocket League Open, het tweede regionale toernooi in het RLCS 2021-22 Europese circuit, dat plaatsvindt van 5-7 november. Voordat de beste EU RLCS-teams het tegen elkaar opnemen in de BMW Rocket League Open, zijn 16 van ’s werelds beste Rocket League-freestylers uitgenodigd om deel te nemen aan het tweedaagse BMW Freestyle-toernooi met enkele eliminatie om kans te maken op een deel van een prijzenpot van $ 25.000. De eerste dag van de competitie vindt plaats op 4 november en wordt afgesloten na de tweede halve finale van de BMW Rocket League Open op 7 november. De BMW Rocket League Open en BMW Freestyle Tournament kunnen live worden bekeken op Twitch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x