Home Gaming Psychologische thriller ‘Martha Is Dead’ bevestigt lancering op PlayStation, Xbox en pc op 24 februari

Psychologische thriller ‘Martha Is Dead’ bevestigt lancering op PlayStation, Xbox en pc op 24 februari

by Jos Vis

Het wereldwijde uitgeverijlabel voor videogames, Wired Productions en de toonaangevende Italiaanse studio LKA, kunnen vandaag bevestigen dat hun aanstaande en langverwachte psychologische thriller Martha Is Dead op donderdag 24 februari 2022 zal worden gelanceerd op pc, PlayStation 4 en PlayStation 5 en de Xbox-familie van apparaten. , met pre-orders die nu beschikbaar zijn voor de fysieke release.

YouTube video


Martha Is Dead, gebouwd in Unreal Engine 4, combineert locaties uit de echte wereld en werkt in verband met historische gebeurtenissen tijdens de laatste stadia van de Tweede Wereldoorlog, bijgeloof, folklore en diepe psychologische problemen. Het spel begint in de diepten van het Italiaanse platteland, terwijl geallieerde en as-mogendheden het land veranderen in een knijpspeeltuin.

De nieuwste trailer van Martha Is Dead plaagt Unreal’s revolutionaire ‘Metahuman’-technologie in een intieme en meeslepende showcase van de onheilspellende spanning die tijdens het spel zichtbaar is. Ontmoet de tweeling, Martha en Giulia, wees getuige van hun speciale band en krijg een glimp van hoe het omgaan met het acute trauma van verlies een gekwelde geest kan beïnvloeden.

“Martha Is Dead is een lange reis voor ons geweest, maar we naderen nu het punt waarop de hele wereld het zal spelen”, biedt Luca Dalco, oprichter en directeur van LKA. “Dit is een ervaring die is samengesteld om trouw en accuraat te zijn aan het tijdperk, van onze authentieke recreatie van het Toscaanse platteland tot de impact die de Tweede Wereldoorlog op Italië had. We kunnen niet wachten tot mensen het spel zelf gaan ervaren.”

Een fysieke versie van Martha Is Dead is nu beschikbaar voor pre-order op PlayStation 4 en PlayStation 5. Vier de release van LKA met een exclusieve omkeerbare hoes, uitvouwbare dubbelzijdige A3-poster, stickervel om te verzamelen en een digitale download Tarot-kaartpakket; gebaseerd op de kaarten in het spel. Gamers kunnen hun exemplaar vandaag vooraf bestellen via shop.wiredproductions.com of een verkoper zoeken via Wired’s Where to Buy-sectie. Pc-spelers kunnen de game ook WishList op Steam.

Wired Productions heeft vandaag ook de limited edition Martha Is Dead triple Vinyl Soundtrack onthuld, je kunt je interesse hier registreren – meer details hierover zullen in de nabije toekomst worden gedeeld.

Martha Is Dead wordt gelanceerd op pc, PlayStation 4 en PlayStation 5 en de Xbox-familie van apparaten op donderdag 24 februari.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x