Home Gaming Provence-achtige sciencefictionwereld wacht op je in Caravan SandWitch

Provence-achtige sciencefictionwereld wacht op je in Caravan SandWitch

by Jos Vis

Indie-ontwikkelaar Plane Toast is verheugd, in samenwerking met indie-uitgever Dear Villagers, de komende release aan te kondigen van Caravan SandWitch, een boeiend, verhaalgedreven verkenningsavontuur dat zich afspeelt in een prachtig vormgegeven, Sci-Fi Provence-achtige wereld genaamd Cigalo. Caravan SandWitch, gelanceerd in 2024 op Steam, Epic, PlayStation 5 en Nintendo Switch, nodigt spelers uit om aan een oprechte reis te beginnen en de mysteries van Cigalo te onthullen om hun vermiste zus te vinden.

Caravan SandWitch staat al op het grote podium! Het was een paar uur geleden te zien op de AG French Direct. Houd ons in de gaten, want we hebben ECHT binnenkort een gezond nieuws voor u, direct in uw inbox! Wie weet wordt het wel een exclusieve demo, blijf op de hoogte door de game op je verlanglijstje te zetten.

Met een hoopvolle post-apocalyptische setting, diverse karakters en een sterk gemeenschapsgevoel legt dit gezellige, semi-open wereldavontuur de nadruk op verkenning, inclusiviteit en milieuthema’s. Spelers zullen een rijk landschap doorkruisen in hun aanpasbare busje, interactie hebben met verschillende inwoners en de mysteries van Cigalo ontdekken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x