Home Gaming Prime Gaming onthult games en content van november 2021

Prime Gaming onthult games en content van november 2021

by Jos Vis

Welkom bij de Prime Gaming-contentupdate van november! Voeg Prime Gaming toe aan je agenda voor gezellige avonden binnenshuis en om de feestdagen met familie en vrienden te beginnen met een selectie van games en content voor populaire titels, waaronder:

Prime Gaming en Riot Games hebben de handen ineen geslagen om exclusieve en zeer gewaardeerde in-game content te brengen voor enkele van de grootste games van Riot, waaronder League of Legends, Legends of Runeterra, VALORANT en meer.

Exclusieve content voor Apex Legends en extra EA-titels, evenals Far Cry 6, Genshin Impact, Call of Duty, Rainbow Six Siege, Free Fire en meer.

The November Games with Prime, met Dragon Age Inquisition, Control Ultimate Edition, Rise of the Tomb Raider, Rogue Heroes, Liberated, Puzzle Agent 2, Demon Hunter 2: New Chapter, BAFL – Brakes Are For Losers en Secret Files: Sam Peters.
A
mazon Prime-leden kunnen deze aanbiedingen voor een beperkte tijd claimen op gaming.amazon.com.

Prime Gaming en Riot Games werken samen voor exclusieve content, esports-sponsoring en meer

Prime Gaming en videogameontwikkelaar en uitgever Riot Games werken samen aan een langetermijndeal om Riot’s games beter te maken voor Amazon Prime-leden door middel van exclusieve in-game content voor Riot’s grootste titels, waaronder League of Legends, Legends of Runeterra, VALORANT en League of Legends: Wild Rift.. Daarnaast zal Prime Gaming ook een wereldwijde sponsor zijn van Riot’s Esports-titels, waaronder League of Legends Esports, VALORANT Esports en Wild Rift Esports, die content levert tijdens verschillende evenementen.

Prime-leden krijgen de kans om de volgende spannende nieuwe aanbiedingen te claimen:

 • League of Legends – De Prime Gaming Capsule bevat 650 Riot Points, een 1350 RP-skin zonder eigendom, vijf Champion Shards Permanent, 200 Orange Essence, twee sets Series 1 Eternals en een 30-daagse xp-boost.
 • League of Legends Esports – Kijkers van League of Legends Wereldkampioenschappen kunnen een aangepaste esports-emote verzamelen, met meer exclusieve esports-emotes die beschikbaar zijn tijdens 2022 League of Legends esports wereldwijde evenementen.
 • League of Legends: Wild Rift – Vanaf 18 november kunnen Prime-leden een heel jaar lang elke twee weken exclusieve content pakken (24 drops in totaal) voor de mobiele game. Inhoud bevat willekeurige kerstballen, emotes, terugroepacties, skins en skin-poses.

Spelers kunnen de komende maanden ook uitkijken naar spannende nieuwe content voor hun favoriete games, waaronder VALORANT en Legends of Runeterra en meer! Bekijk de blog voor meer informatie.

Een blik op de aanbiedingen van Prime Gaming in november 2021

Bekijk de nieuwste sizzle reel voor een overzicht van de grootste aanbiedingen van deze maand voor Amazon Prime-leden! November brengt nieuwe Games met Prime-titels, in-game content voor Apex Legends, New World, Genshin Impact en nog veel meer.

YouTube video

 • Apex Legends – Prime Gaming blijft spannendere content leveren voor Apex Legends. Prime-leden kunnen de Ash Venom Blade-bundel pakken met een nieuwe Ash Character Skin, Weapon-skin en Banner Frame. Kom elke maand terug en claim het laatste nieuws voor je Legends.
 • New World – Spelers kunnen hun avonturen voortzetten in de open wereld MMO New World van Amazon Games met het Robin Hood Pack #1, dat Robin Hood-kleding, nieuwe emote en 1 (x5) Colors Dye Pack bevat om Dye te maken.

Games van november 2021 met Prime

Prime Gaming biedt vanaf 1 november 9 nieuwe titels aan voor leden! De line-up van deze maand neemt spelers over de hele wereld mee, van het verkennen van Siberië in Rise of the Tomb Raider tot het ontdekken van de waarheid over mysterieuze wezens in Afrika met Secret Files: Sam Peters.

 • Dragon Age Inquisition – Spelers kunnen de held worden als ze worden belast met het nemen van belangrijke beslissingen die de toekomst van Thedas vormgeven. Met constante oorlogen en demonische invasies, moeten kampioenen samenwerken om het land van strijd naar de overwinning te leiden … of te vallen.
 • Control Ultimate Edition – Ontwikkeld door Remedy Entertainment, het hoofdspel en eerder uitgebrachte uitbreidingen, waaronder “The Foundation” en “Awe” zijn beschikbaar in één voordelig pakket.
 • Rise of the Tomb Raider – Ga op avontuur in Siberië als Lara Croft op zoek naar de legendarische stad Kitezh terwijl ze vecht tegen de paramilitaire organisatie Trinity, die van plan is de belofte van onsterfelijkheid van de stad bloot te leggen.
 • Rogue Heroes – Werk samen met vrienden om procedurele kerkers te bestrijden en verken de uitgestrekte bovenwereld vol geheimen om de Titans te verslaan en het eens zo vredige land Tasos te redden in dit klassieke avonturenspel voor 1 tot 4 spelers met moderne rogue-lite-elementen.
 • Liberated – Ontketen de revolutie terwijl spelers vergrendelen, laden en zich voorbereiden op een nieuw soort actie-avontuur! Ontdek een cyberpunk-samenzwering tegen de mensenrechten in de doorweekte stad in een paperbackstrip.
 • Puzzle Agent 2 – In dit vervolg op de bekroonde Puzzle Agent heeft Agent Nelson Tethers zojuist de grootste zaak uit zijn carrière opgelost. Bezorgd dat de zaak voor altijd onopgelost zal blijven, waagt Tethers zich terug naar het griezelige stadje Scoggins, MN om het mysterie van “the Hidden People” voor eens en voor altijd op te lossen.
  Demon Hunter 2: New Chapter – In het vervolg op Demon Hunter: Chronicles from Beyond daagt Dawn spelers uit om puzzels en minigames op te lossen die geheimen onthullen die de kern van haar bestaan ​​dreigen te schudden.
 • BAFL – Brakes Are For Losers – Daag vrienden uit, kies een funky auto en loop de concurrentie voor met felle rijvaardigheid en vuile trucs in het spel dat puur arcadeplezier uitstraalt.
 • Secret Files: Sam Peters – Ontdek de waarheid over de Asanbosam, een mysterieus wezen dat op de loer ligt achter de bomen in Bosumtwi, een mysterieus kratermeer in Afrika. Ga met journalist Sam Peters op zoek naar antwoorden achter de legendes van de Ashanti-bevolking in Ghana.

Kalender november 2021

Amazon Prime-leden kunnen de hele maand november uitkijken naar nog meer geweldige content, waaronder nieuwe in-game buit en contentdrops voor Fall Guys, Free Fire Epic Seven, Mobile Legends Bang Bang, Last Day on Earth en meer!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x