That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Prijsvragen

[Prijsvraag] Win The Witcher 3 Wild Hunt hier, WINNAAR IS BEKEND!

De winnaar is…. Ani Auditore da Firenze! We nemen contact met je op!

 

De game komt over een maand uit, en dat is natuurlijk een mooi moment om weer een game weg te geven. Wij hebben gekozen voor The Witcher 3.

The-Witcher-3-6-10-2014-screenshot-4

 

Hoe je deze game kan winnen? Simpel.

1: Deel dit bericht op je facebook of Twitter.
2: Like de facebook pagina
3: Vertel in de comments waarom jij hem wil winnen en voor welk platform. De keuze bestaat uit Xbox One, PlayStation 4 of PC.

De winnaar maken we een week voor release bekend zodat je de game op dag van de release binnen heb.

Met vriendelijke groet, en veel succes.
De Redactie

21 comments
 1. Ik heb vorig jaar the witcher 1 & 2 gekocht. Eenmaal begonnen met spelen kon ik pas weer aan nieuwe games denken toen ik ze uit had gespeeld. Na een vrolijk Dragon Age uitstapje wordt het nu weer tijd om me weer volledig te kunnen verliezen in The Witcher!
  (en mocht ik de gelukkige zijn, dan graag op de PC) 😀

  Arjan Bisschop on april 14 |
 2. Mijn broertje wil heel erg graag met mij gamen, maar onze interesses liggen ver uitelkaar. Tot nu. Het zou daarom geweldig zijn om dit spel te winnen, zodat ik eindelijk mijn broertje blij kan maken met een spel wat we allebij fantastisch vinden. (Ps. PS4 is mijn tweede naam

  Tilimo on april 15 |
 3. De jongens hier in huis zullen deze game, The Witcher 3 Wild Hunt, heel erg graag willen spelen op hun PlayStation 4

  Marlies Schoor on april 16 |
 4. […] En vergeet ook niet de prijsvraag te checken […]

 5. Omdat deze game heel goed zou staan op mijn pc

  Leon beers on april 20 |
 6. ou ik wil The Witcher 3 winnen, omdat ik een fan ben van RPG games zoals Dragon Age, Mass Effect, Skyrim, Deus Ex etc. Ik had genoten van The Witcher en The Witcher 2 en wil het hoofdstuk van Geralt afsluiten. Besides, the 18+ scenes weren’t bad. At All. 😉 Voor Ps4 graag!

  Ani Auditore da Firenze on mei 2 |
 7. wil deze game graag winnen omdat het vorige deel ook zeer vermakelijk was en ik dan wat afwisseling heb van Destiny. Ik zou hem graag op de XboxOne hebben 🙂

 8. Net een nieuwe game pc en een nieuw spel is altijd leuk. 😀

  Tom Bosman on mei 9 |
 9. Ik heb net een ps4 gekocht en ik heb nog weinig games, dus nieuwe games zijn altijd welkom.
  En al helemaal omdat het The witcher 3 is!
  Ik ben erg benieuwd naar deze titel!
  Ook ben ik erg benieuwd naar de gameplay.

  Luuk Rademaker on mei 11 |
 10. Ik wil The Witcher 3 winnen omdat ik van RPG openworld games houd zoals TheElderScrolls (Skyrim en Oblivion) en TheWitcher. En ik wil hem voor de PC, want ik heb een game-PC alleen heb geen vette games meer om te spelen.
  En het lijkt me een gewoon top titel!

  Laurens Jansen on mei 11 |
 11. Sinds kort heb ik een PS4 met 2 games. Ik heb de Witcher 2 gespeeld en ik vond het erg leuk. Ik houd van openworld games want ze gaan nooit vervelen. Ik ben benieuwd naar dit spel, het ziet erg goed uit!

  Cas Maassen on mei 11 |