Home TVSeries Prijsuitreiking Imagination Studios Awards – 14 november 13:00 uur EYE

Prijsuitreiking Imagination Studios Awards – 14 november 13:00 uur EYE

by Mark van Truijen

Cartoon Network, de tv-zender met de leukste animatieseries, brengt al jaren de beste cartoons van de grootste talenten ter wereld. Afgelopen maanden was de zender op zoek naar het grootste jeugdtalent van Nederland met Imagination Studios Awards, een wedstrijd voor talent op het gebied van tekenen, script schrijven en animatievideo. Op zaterdag 14 november a.s. maakt Niels Oosthoek (Radeloos, VRijland, Gierige Gasten) om 13:00 uur de winnaar bekend in het bijzondere EYE.

Honderden kinderen tussen 4 en 14 jaar hebben de afgelopen maanden hun creaties ingestuurd. De speciale animatie workshops, die in samenwerking met EYE werden georganiseerd, waren allemaal uitverkocht. Kinderen leerden hier van de profs de fijne kneepjes van het vak.

De juryleden van Imagination Studios, Job van Gelder(conceptontwikkelaar, illustrator en art director Monnikenwerk; De Efteling), Albert ’t Hooft en Paco Vink(animatiestudio Anikey; Trippel Trappel, Hansel & Gretel) en striptekenaar Gerben Bontekoe kiezen per categorie (tekenen, 4-8 jaar, script schrijven, 8-12 jaar, animatievideo. 10-14 jaar) de drie beste inzendingen. Op 14 november a.s. om 13:00 uur presenteert Niels Oosthoek de spannende prijsuitreiking. De winnaars ontvangen een Wacom tablet, de unieke drukgevoelige Wacom Bamboo Stylus Fineline, een iPad. De winnaar van de categorie wint tevens een tekenpakket van Staedtler.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: