Home Gaming Preview: Rainbow Six siege Closed Beta

Preview: Rainbow Six siege Closed Beta

by Sven

http://https://youtu.be/wt9m48NyNEA

Met het team van Thatsgaming hadden wij tot op heden toegang tot de closed Beta van Rainbow six siege. In deze preview geven wij onze mening over de game, wat wij er van vinden wat beter kan en wat absoluut niet in de echte game nog moet gaan blijven gebeuren.

Het begin.
Het eerste potje ging heel moeizaam omdat we heel lang moesten wachten tot we een match hadden gevonden, dat komt deels doordat er niet veel spelers toegang hadden met de closed beta, dankzij Uplay. Hier was op de Rainbow Six Siege twitter account veel ophef en was het twitter team van de game druk bezig om de ongeduldige gamers te helpen om nog even snel toegang tot de servers te krijgen. Dat vonden wij natuurlijk heel vervelend. Toen wij toch eindelijk een match hadden gevonden konden wij kiezen uit zogenaamde operators, dat zijn bepaalde personages waaruit je kan kiezen. Daarna daar kun je nog even je wapen uitrusting nog wat aanpassen en bepaalde gadgets veranderen die bij iedere operater uniek zijn, daarna kun je naar het. Je kunt helaas niet 2x dezelfde operator per match kiezen daarom ben je eigenlijk in het begin gedwongen om het standaard personage te kiezen, namelijk de recruit die per match verschilt. Mijn tip aan jullie is dan ook om eerst de tutorials te gaan kijken, om per filmpje 200 rainbow eenheden te kunnen krijgen. Daarmee kun je als je net begint 1 personage kopen en zijn/haar uitrusting wat verbeteren. Een personage kost in het begin 500 rainbow six eenheden maar zal na verloop van tijd, als je meer personages bezit van prijs verschillen. Zo gaat het bijvoorbeeld met 500 eenheden omhoog als je 3 personages hebt gekocht. Daarna ga je richting het voting scherm en kun je jou start positie kiezen. Je hebt in totaal 30 seconden de tijd om alles te kiezen voordat de match van start gaat. Er zijn maximaal 5 rondjes van 3 minuten die je speelt voordat er bepaald wordt wie de winnaar is. Je wisselt per ronde van attacker naar defender. Beide varianten vind ik erg leuk, maar attacker zijn vind ik veel spannender en leuker om te zijn.

rainbow six screenshot 5 Rainbow-Six-Siege screenshot 4rainbow-six-siege-screenshots_xnwn  Rainbow six screenshot

Mijn game experience.

Ik vond zelf de potjes super leuk om te spelen, het is echt een verslavende game, omdat er talloze mogelijkheden zijn om een ronde te spelen. Een headset is super handig om te hebben.  Zo kun jij jou team helpen en is de kans vele male groter dat je wint in plaats van zonder headset te spelen. Iedereen rent namelijk opeens zijn eigen kant op en heeft zo zijn eigen plan om te spelen. Meestal lukt dat wel maar als je dan als enige overblijft of een actie stilletjes wil gaan uitvoeren kan dat best wel vervelend zijn. De maps zelf vind ik super leuk ik vind ze erg goed ontworpen en bijna alles kun je kapot maken in en rondom de betreffende gebouwen. Ik ben ze nog steeds niet zat, omdat er altijd nieuwe strategieën ontstaan om binnen een gebouw in te breken of juist te verdedigen. De potjes gaan naar mijn idee veel te snel. Je hebt namelijk 3 minuten de tijd om aan te vallen. Dit vind ik wel erg weinig, maar zo verhoogt het ook de spanning en de druk en dat vind ik dat de game heel goed doet. Alleen vind ik het jammer dat als je aan de verliezende hand bent er opeens 3 teamgenoten de sessie verlaten. Ik vind het voor het eerst in een game niet erg dat ik verlies, dat komt doordat de game zo ontzettend leuk is om te spelen. Ik vind daarom ook dat de ontwikkelaars het niet meer mogelijk moeten laten maken voor spelers om de game te verlaten tot aan het einde van de sessie. Natuurlijk is de game nog in een beta versie en kan er van alles nog gaan veranderen aan de game voordat het wordt uitgebracht. In ieder geval is het zeker een aanrader voor je game collectie en ik kijk er zelf er heel erg op uit.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x