Home Gaming PowerWash Simulator’s Warhammer 40,000 DLC krijgt 27 februari als datum

PowerWash Simulator’s Warhammer 40,000 DLC krijgt 27 februari als datum

by Mark van Truijen

Na een lange wachttijd heeft PowerWash Simulator-ontwikkelaar FuturLab eindelijk de releasedatum aangekondigd voor zijn aankomende samenwerking met Games Workshop voor een DLC over Warhammer 40.000 met een nieuwe trailer. De DLC komt op 27 februari naar PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Bekijk de trailer hieronder.

In plaats van wat Warhammer 40.000-geïnspireerde levels in PowerWash Simulator te gooien en het daarbij te laten, gaat de DLC behoorlijk diep. Spelers worden in de schoenen van een lid van de Adeptus Mechanicus geplaatst en uitgerust met een op maat gemaakte MKII Aqua-Santica Arquebus hogedrukreiniger.

De DLC zal een reeks verschillende objecten en voertuigen uit Warhammer 40.000 bevatten die spelers moeten schoonmaken, waaronder een Ultramarines Land Raider, een Dark Angels Deathwing Redemptor Dreadnought, de Astra Militarum Rogal Dorn Tank, een House Hawkshroud Imperial Knight en een Blood Angels Thunderhawk.

Hoewel alle nieuwe schoonmaakdoelen draaien om het Imperium en zijn verschillende subfacties, is de beschikbare variëteit, variërend van een Land Raider tot een Imperial Knight, behoorlijk indrukwekkend.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x