Home MoviesNieuws Powerpuff jezelf via deze site.

Powerpuff jezelf via deze site.

by Mark van Truijen

Nu blijkt de komst van de splinternieuwe Cartoon Network-serie De Powerpuff Girls voor menigeen aanleiding om zich op opvallende wijze aan de superheldenserie te binden. Twitter explodeerde afgelopen weekend, nadat TV-zender Cartoon Network vlak voor het weekend de interactieve website PowerpuffYourself.com lanceerde. Razendsnel oversteeg deze site alle 1 april-grappen en was de mogelijkheid om jezelf om te toveren in een Powerpuff-karakter een trending topic op o.a. Facebook en Twitter. Zelfs bij de internationale media als CNN en The Telegraph is de site niet onopgemerkt gebleven. In Nederland en in België gaat de gloednieuwe serie De Powerpuff Girls op zaterdag 23 april in première.

PowerpuffYourself.com is toegankelijk via mobiel en desktop en geeft gebruikers de mogelijkheid om de gezichtsuitdrukking, kleding, haardracht en accessoires van hun Powerpuff avatar naar eigen inzicht toe te passen. Wanneer je jezelf hebt ‘gepowerpufft’ kun je dit delen via social media, maar vergeet niet om je avatars de tag #PowerpuffYourself en #CNPPG mee te geven.

De superheldenzusjes Blossom, Bubbles en Buttercup, inwoners van Townsville, zijn beter bekend als De Powerpuff Girls. Samen beschermen zij hun mooie, drukke stad tegen duistere vijanden. Het is niet makkelijk om school, huiswerk en een niet aflatende stroom aan vijanden met elkaar te combineren, maar De Powerpuff Girls zijn klaar voor de uitdaging. Gewapend met supercoole superkrachten en geweldig teamwork laten De Powerpuff Girls zien dat ze, soms met een beetje hulp van Professor Utonium en de burgemeester van Townsville, hun eigen stad en de wereld prima kunnen redden, net voor bedtijd. De eerste aflevering van de Powerpuffgirls is op zaterdag 23 april om 8:30 uur bij Cartoon Network te zien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x