Home Gaming Potion Craft verkoopt 100.000 exemplaren in de eerste drie dagen

Potion Craft verkoopt 100.000 exemplaren in de eerste drie dagen

by Jos Vis

Ontwikkelaar niceplay games en uitgever tinyBuild zijn verheugd om te bevestigen dat hun alchemist-simulator Potion Craft 100k eenheden heeft verkocht. Met die verkopen stond de game drie opeenvolgende dagen op nummer 1 in de Steam Global Top Sellers-grafiek.
De vroege ontvangst van de game was “zeer positief”, met een rating van 92% op Steam.

  • Beheer een middeleeuwse toverdrankwinkel. Ontmoet je stadsgenoten, begrijp hun behoeften door de verhalen die ze je vertellen en verkoop ze de juiste drankjes om je bedrijf draaiende te houden. Koop en verkoop ingrediënten, kweek je eigen in Enchanted Garden en doe wat nodig is om in bedrijf te blijven.
  • Unieke visuals geïnspireerd op middeleeuwse manuscripten en medische teksten. Duik in een authentieke middeleeuwse sfeer gecreëerd door zorgvuldig vervaardigde personages, interieurs en een ontspannende soundtrack.
  • Hyper bevredigende fysieke interacties met ingrediënten en apparatuur. Oogst kruiden, paddenstoelen en kristallen uit de Betoverde Tuin. Maal ze voorzichtig met je vijzel en stamper om hun effecten vrij te geven en voeg ze toe aan je ketel.
  • Sandbox-stijl Alchemy-kaartsysteem. Meng een mooie helende infusie met mana-restauratie, of voeg een frost-effect toe aan je gewone gif voor wat extra pit. Vuur, vorst, genezing, vergif, explosie, magische visie, onzichtbaarheid… je toverdrankpotentieel is grenzeloos!


Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: