Home Gaming Disco Elysium – The Final Cut brengt bekroond detectiverollenspel naar de Xbox-consolefamilie

Disco Elysium – The Final Cut brengt bekroond detectiverollenspel naar de Xbox-consolefamilie

by Jos Vis

ZA/UM heeft bevestigd dat Disco Elysium – The Final Cut vanaf 12 oktober digitaal zal worden uitgebracht op de Xbox-consolefamilie (Series X/S en One), terwijl de fysieke editie* op 9 november verschijnt. Dit is geen port maar een moeizame hermontage van de veelgeprezen game, inclusief een opnieuw ontworpen gebruikersinterface, opties voor het schalen van lettertypen, verbeterde leesbaarheid over de hele linie en alle verbeteringen van de kwaliteit van leven van eerdere iteraties.

De definitieve editie van de meermaals bekroonde hit-RPG, The Final Cut, zal op 12 oktober digitaal beschikbaar zijn voor Xbox via de Microsoft Store voor € 39,99 EUR. Voor meer informatie: https://www.microsoft.com/en-us/p/disco-elysium-the-final-cut/9ntrs771l8hl

YouTube video

Disco Elysium – The Final Cut is de definitieve editie van het baanbrekende, meermaals bekroonde rollenspel in de open wereld met een waanzinnige hoeveelheid keuze en consequenties. Je bent een detective met een uniek vaardigheidssysteem tot je beschikking en een heel stadsblok om je pad over te banen. Ondervraag onvergetelijke personages, los moordzaken op of neem steekpenningen aan. Word de held, profeet, gek, de grootste detective die de wereld ooit heeft gezien… of een absolute ramp van een mens.

The Final Cut brengt de inwoners van Revachol tot een bruisend leven met de toevoeging van een miljoen professioneel ingesproken woorden door acteurs van over de hele wereld, evenals het toevoegen van gloednieuwe politieke visiemissies. Verken ongeziene gebieden, ontmoet een uitgebreide cast van gedenkwaardige burgers en laat een nog grotere stempel op de wereld achter, allemaal met ‘kwaliteit van leven’ gameplay-verbeteringen en extra herspeelbaarheid.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: