Home Movies Populaire Disney∙Pixar’s Bliksem McQueen racet door Nederland

Populaire Disney∙Pixar’s Bliksem McQueen racet door Nederland

by Mark van Truijen

Bliksem McQueen, de meest legendarische raceauto uit Disney•Pixar’s CARS, komt tot leven tijdens een unieke trapauto race in de Franse hoofdstad Parijs op 2 oktober a.s. Daar neemt de supersnelle auto deel aan de wedstrijd op een compleet afgesloten Champs-Élysées. Om zich voor te bereiden op deze internationale race, rijdt Bliksem McQueen zich dit weekend warm tijdens de Familie Racedagen op Circuit Zandvoort. Na deze kick-off reist hij twee maanden door heel Nederland en doet hij verschillende steden aan, zoals Rotterdam tijdens het jaarlijkse Monster Jam event. In alle rust heeft Bliksem McQueen al eerder op de Nederlandse wegen getraind en heeft hij onopgemerkt in iedere stad een kijkje genomen, dat blijkt uit foto’s die eerder zijn gelekt.

CARS TROPHÉE RALLY OP AFGESLOTEN CHAMPS-ÉLYSÉES IN PARIJS
Nadat hij de verschillende wegtypen en locaties van Nederland heeft mogen ervaren, neemt Bliksem McQueen op 2 oktober deel aan de Europese grande finale; de ‘Cars Trophée Rally’. Dit is een internationale trapauto race midden op een afgesloten Champs-Élysées in de Franse hoofdstad Parijs. Het is voor de allereerste keer dat Parijs haar prachtige laan afsluit en laat omtoveren voor een spannende internationale autorace. Bliksem McQueen gaat de komende maanden opzoek naar twee assistenten, een ouder en kind, die hem kunnen bijstaan gedurende deze bloedstollende wedstrijd. Zij zullen verantwoordelijk worden om de Nederlandse eer hoog te houden op weg naar een plek op het winnaarspodium.

Na 2 oktober moet Bliksem McQueen zich volledig gaan richten op zijn rustperiode, voordat hij start aan zijn nieuwe avontuur in juli 2017. Dan schittert hij op het witte doek in Disney•Pixar’s CARS 3.

OVER CARS 3
Overrompeld door een nieuwe generatie razendsnelle racers, wordt de legendarische Bliksem McQueen plots weggejaagd van de sport die hij het meest liefheeft. Om een comeback te kunnen maken zal hij de hulp van een enthousiaste jonge race technicus moeten accepteren. Opkomend talent Cruz Ramirez heeft een geheel eigen plan om te winnen opgezet en Bliksem McQueen moet daaraan toegeven om nog enige hoop te hebben op een race carriere. “Cars 3” rijdt juli 2017 de Nederlandse bioscopen in.

Voor meer informatie over het tourschema van Bliksem McQueen, kijk op disney.nl/cars

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x