Home Gaming Pokémon Rumble World verschijnt als compleet pakket voor de Nintendo 3DS

Pokémon Rumble World verschijnt als compleet pakket voor de Nintendo 3DS

by Mark van Truijen

Pokémon Rumble World is vanaf 22 januari 2016 verkrijgbaar in Europa als verpakte game voor de Nintendo 3DS-systemen. Dit spel verscheen al in april 2015 als downloadable game in de Nintendo eShop en levert naast de volledige Pokémon Rumble World-ervaring ook elementen die speciaal voor deze verpakte versie zijn aangepast. Dit is het complete avontuur in de wonderlijke wereld van Toy Pokémon, dus zonder dat er nog voor aanvullende content betaald moet worden.

Wanneer je als Mii-personage het speelgoedrijk binnengaat, word je verwelkomd door de koning die uitlegt dat hij tot zijn spijt slechts één Pokémon heeft. Ter vergelijking: hij kent een mysterieuze tovenaar die er wel tien heeft! De gefrustreerde koning vraagt jou te helpen meer Pokémon dan de vervelende magiër te verzamelen, dus mag jij laten zien hoe goed jij bent in het vangen van Pokémon! Vergezeld door de Pikachu van de koning, reis je met een luchtballon naar plaatsen vol Toy Pokémon en beleef je heldhaftige avonturen!

Gebruik je Mii-personage om zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen via spannende gameplay en door speciale voorwerpen te veroveren in uitdagende stages. Je kunt elke bekende legendarische Pokémon ontdekken en verzamelen, terwijl ook Mega-geëvolueerde Pokémon zich in de strijd mengen. Naarmate je meer Pokémon hebt verzameld, zal je Adventure Rank verder stijgen.

In Pokémon Rumble World verschijnen niet alleen Pokémon en je eigen Mii-personage, maar ook Mii-personages van spelers die je ontmoet, waardoor Pokémon en Mii-personages samen op avontuur kunnen gaan. Je kunt deze mogelijkheid activeren door je Nintendo 3DS- of 2DSsysteem met internet te verbinden en StreetPass in te schakelen. Hierdoor kunnen zowel Miipersonages uit je omgeving als die op afstand de spellen van andere spelers bezoeken, en elkaar helpen tijdens volgende gevechten.

De verpakte versie bevat nieuwe en aangepaste functies, zoals Poké Diamonds, de Poké Diamond Digger en VIP Cards, terwijl het ‘betaalde content’-element is verwijderd. Poké Diamonds maken je avontuur nog leuker en helpen je om Pokémon voor de koning te ontdekken. Ga na het voltooien van de tutorial naar de winkel om maar liefst 3.000 Poké Diamonds te ontvangen. Daarnaast krijg je toegang tot de Poké Diamond Digger die je elke dag voorziet van 40 nieuwe Poké Diamonds. Zodra je je 3.000 Poké Diamonds en de Poké Diamond Digger hebt ontvangen, komt een speciale VIP Card-functie beschikbaar. Er zijn twee VIP Cards, de Balloon VIP Card en de Timing Stop VIP Card. Je kunt ze gebruiken om makkelijker door het wonderlijke koninkrijk van Toy Pokémon te reizen en meer Pokémon voor de koning te verzamelen!

Dit Pokémon Rumble World-pakket ligt vanaf 22 januari 2016 in de winkels.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x