Home GamingAndroid Pokemon Go laat je overal Pokemon vangen

Pokemon Go laat je overal Pokemon vangen

by Mark van Truijen

Wat gebeurt er als Pokemon en Ingress samen komen? Dan krijg je Pokemon Go, een nieuwe mobiele game uit de stal van Niantic Labs. De game is een samenwerking tussen Niantic, The Pokemon Company, en Nintendo, zo zei Satoru Iwata.

Net als Ingress zal je hier Pokemon kunnen vangen door de echte wereld te verkennen. Wilde Pokemon kunnen overal tevoorschijn komen. Verschillende types op diverse locaties. Gebruikers zullen dan hun poke balls moeten gooien om ze te vangen en daarna te kunnen gebruiken in een gevecht. En zoals het hoort kan je ook je gevangen pokemon ruilen.

Ook werd Pokemon Go Plus onthuld, deze is voor om de pols en maakt gebruik van een LED display en vibratie functies om je te waarschuwen als er een pokemon in de buurt is. Het ontwerp is aanzienlijk klein gehouden om het verbruikte stroom zo klein mogelijk te houden, dus verwacht geen stem herkenning of iets in die richting, enkel een bluetooth verbinding met je smarthphone.  Het is er enkel om jouw te waarschuwen als er een Pokemon is.

The Pokemon Company teased ook met een samenwerking tussen de Nintendo 3DS serie en het mobiele platform. Pokemon Go komt naar iOS en Android in 2016 als een gratis download.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: