Home Movies Pokemon animatiefilm vanaf vandaag te zien op Netflix

Pokemon animatiefilm vanaf vandaag te zien op Netflix

by Pim, Sel

Vandaag heeft The Pokémon Company International onderstaande nieuwe animatiecontent en merchandise uitgebracht. Hierdoor kunnen Trainers Pokémon nog intenser beleven in het jaar dat het merk zijn 25-jarig jubileum viert.

YouTube video

 
‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’ gaat op Netflix in première
Trainers uit de hele wereld (behalve Japan, China en Korea) kunnen nu op Netflix de nieuwste animatiefilm van Pokémon bekijken: ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’. In deze film volgen we het jongetje Koko, dat opgevoed is door een alleen levende Zarude, en zijn avonturen met Ash en Pikachu tijdens een verkenningstocht naar de band tussen Pokémon en mens en tussen ouder en kind. Vandaag wordt er bovendien een nieuwe trailer van de film gelanceerd. 
 
Release van Pokémon TCG: V Battle Decks met Rayquaza V en Noivern V
Trainers kunnen nu beschikken over nieuwe V Battle Decks met Rayquaza V en Noivern V, waarmee ze op een eenvoudige en leuke manier de Pokémon TCG leren spelen. Elk V Battle Deck bevat alles wat nodig is om de Pokémon TCG te spelen, waaronder een standaarddeck met 60 kaarten, spelregels en accessoires. Daarnaast is de bundelversie ‘V Battle Deck—Rayquaza vs. Noivern’ verkrijgbaar. Deze versie bevat twee speelklare decks, accessoires en acht extra Trainer-kaarten.
 
Meer informatie over ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’ vind je op de officiële website van de film:Zarude.Pokemon.com. Voor meer informatie over de Pokémon TCG ga je naar Pokemon.com/TCG.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x