Home GamingAndroid ‘Please, Touch The Artwork 2’ nu gratis beschikbaar op pc en mobiele platforms

‘Please, Touch The Artwork 2’ nu gratis beschikbaar op pc en mobiele platforms

by Jos Vis

Vandaag is de officiële release van Please, Touch The Artwork 2, nu beschikbaar als GRATIS download op smartphones/tablets via de Apple Appstore of Google Play en op Windows/Mac via Steam. Er zijn geen advertenties, geen verborgen kosten en geen betaalde DLC – gewoon een gratis game waar je in je eigen tempo van kunt genieten.

Duik in de wereld van James Ensor, de Belgische pionier op het gebied van de moderne kunst, met Please, Touch The Artwork 2: Ontdek zijn iconische schilderijen in een eigenzinnige, gezellige en boeiende verborgen-object-kunstonderneming vol verrassingen. Help eigenzinnige personages verloren voorwerpen terug te vinden en gaten in de schilderijen te herstellen in een spel dat kunstwaardering omzet in een korte, leuke reis.

Het spel werd gemaakt met de steun van de Vlaamse Regering, ter gelegenheid van het Belgische EU-voorzitterschap 2024 en om de 75ste verjaardag van het overlijden van James Ensor in 2024 te vieren. Door het gratis beschikbaar te stellen, kan iedereen zonder enige belemmering van het spel genieten. binnenkomst.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x