Home Gaming Playstation VR games zullen ook speelbaar zijn met DualShock 4 controllers

Playstation VR games zullen ook speelbaar zijn met DualShock 4 controllers

by Mark van Truijen

Het leek allemaal erg duidelijk aangegeven te staan op de verpakking voor Playstation VR, nu is dat niet voor iedereen het geval. Op de covers hier in europa staat ‘You’ll Need This’, dit om duidelijk te maken dat je een PSVR in bezit hebt om de game te draaien, het zelfde zagen we bij Move, Sony liet in eerste instantie ook weten dat de PSVVR games Playstation Move exclusive waren, en niet compatible met de Dualshock.

Nu lijkt daar toch weer verandering in te komen, Sony laat weten dat alle PSR games ook zullen werken met een DualShock 4.

“All PlayStation VR titles will support DualShock 4 controllers. However some game experiences will be enhanced with the use of peripherals such as Move or the recently announced Aim controller,” zo schrijft Sony in een statement. “Images being shown of PSVR packaging on some websites are early mock ups and not representative of the finished packaging.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7 jaren geleden

[…] over of je nu wel of niet de Move controller nodig hebt voor Playstation VR games. Sony probeerde duidelijkheid te verschaffen door te melden dat de PSVR games gespeeld kunnen worden en er dus geen Move nodig […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x