Home Gaming PlayStation opent ultiem game-appartement in Amsterdam

PlayStation opent ultiem game-appartement in Amsterdam

by Mark van Truijen

Een eigen gameroom is voor gamers dé ultieme toevoeging aan hun woning. Velen zullen echter door gebrek aan ruimte, geld of een begripvolle partner deze wens aan zich voorbij zien gaan. Speciaal voor deze groep, biedt PlayStation komende feestdagen een unieke mogelijkheid: Een overnachting in het ultieme game-appartement. Van 21 december 2015 tot en met 2 januari 2016 kan iedereen het PlayStation appartement in Amsterdam voor een nacht betrekken. Daarbij is dit natuurlijk de meest legitieme reden om het kerstdiner met de schoonouders dit jaar over te slaan, of een kerstwens in vervulling te laten gaan met  een super overnachting in Amsterdam.

Een all-nighter in het verschiet
We noemen het een overnachting, maar wellicht wordt het eerder een nachtje doorhalen. In het appartement treffen de gasten genoeg games en consoles aan om menig gamer tot diep in de nacht bezig te houden. Er staan twee PlayStation 4’s klaar, aangesloten op bijbehorende 55 inch Sony TV’s en soundbars om de evaring compleet te maken. Er zullen voldoende controllers aanwezig zijn om een compleet elftal op te stellen of een klein leger te vullen in je favoriete shooter. Met meer dan 15 verschillende games aanwezig, is er meer dan genoeg om te ontdekken binnen de veelzijdige wereld van PlayStation.

Boeken via airbnb
Twee weken lang zal dit droomappartement per nacht te huur zijn via airbnb. Om zo veel mogelijk mensen een kans te geven hier gebruik van te kunnen maken, wordt het appartement op twee momenten beschikbaar gesteld voor boeking. Het eerste moment is aanstaande vrijdag 18 december, 16:00 uur*. Vanaf dat moment kan er een nacht geboekt worden in de week van maandag 21 tot zondag 27 december. Op vrijdag 25 december, 16:00 uur wordt de tweede mogelijkheid geboden om een nacht te boeken, in de week van maandag 28 december tot zaterdag 2 januari. Voor verhuur worden de algemene voorwaarden aangehouden die airbnb hanteert. Er kan maximaal één nacht per gezelschap geboekt worden. Wees er tijdig bij, aanmelding verloopt via het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt. Het appartement biedt ruimte aan maximaal vier vrienden/vriendinnen. Boeken kan via deze link.

Playstation-Airbnb-media

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terrorferry
8 jaren geleden

had op z’n minst grotere tv’s verwacht, thuis heb ik beter beeld dan daar!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x