Home GamingGerucht PlayStation 5 krijgt een nieuw model met verwijderbare disc drive volgens berichten

PlayStation 5 krijgt een nieuw model met verwijderbare disc drive volgens berichten

by Mark van Truijen

Nieuwe berichten vanuit Sony mikken erop dat er plannen zijn voor een nieuwe versie van de PS5. Volgens bericht van Tom Henderson, gaat FY2023 een revisie zien van het PS5 chassis.

Intern genoemd het D chassis Playstation 5, heeft de console intern eigenlijk alles gelijk met de reguliere PS5 versie. Maar wat hem apart maakt ten opzichte van deze is de verwijderbare disc drive. De disc drive sluit je aan via een extra USB-C port aan de achterzijde van de console. Dit zet de console dan een beetje tussen beide modellen in.

Volgens het bericht zal de PS5 los verkrijgbaar zijn, maar ook als een bundel met de disc drive. De drive zelf kan je ook nog los kopen. De disc drive zal de stijl van de PS5 hebben en is makkelijk om mee te nemen, maar kan ook goed worden opgeborgen.

Sony moet dit nog officieel bevestigen, maar het lijkt erop dat de PS5 met dit gegeven wat kleiner wordt. Dit model zal dan waarschijnlijk een beetje de stijl van de Digital editie hebben. Daarnaast zegt het bericht ook dat Sony de productie aardig heeft opgeschroefd en hoopt 18.5 miljoen exemplaren te verschepen in FY 2023

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: