Home Gaming PlayLink™ games voor PS4® brengen de sfeer van gezelschapsspellen naar de huiskamers

PlayLink™ games voor PS4® brengen de sfeer van gezelschapsspellen naar de huiskamers

by Mark van Truijen

Videogames spelen is de populairste bezigheid van de Nederlander in de woonkamer, na eten en tv-kijken; iets meer dan 60% van de Nederlanders speelt graag een gezelschapsspel met familie tijdens de feestdagen. Jongeren verkiezen vrienden boven familie.

De koude herfst- en wintermaanden staan synoniem voor gezelligheid en voor 75% van de Nederlanders is dit bij uitstek de periode om samen spelletjes te spelen. En waar doen wij dit het liefst? Uit onderzoek van Sony Interactive Entertainment blijkt dat 20% van de Nederlandse bevolking de bank hiervoor gebruikt*. Dit is, na tv kijken en eten, de populairste bezigheid op de bank. De helft van de respondenten geeft aan minstens 5 keer per jaar gezelschapsspellen te spelen. Dit wordt voornamelijk als een familie-aangelegenheid gezien, met meer dan 60% van de respondenten die dit aangeven. Jongeren hebben vrienden als favoriete speelpartners.

Nieuwe releases PlayLink
PlayLink brengt de sfeer van gezelschapsspellen naar de huiskamers van de 21e eeuw.
De nieuwste games zijn uitermate interactief en zorgen voor een avond gevuld met plezier voor familie en vrienden. SingStar Celebration maakt van de smartphone een microfoon. Spelers kunnen zich uitleven en uit volle borst meezingen met de laatste hits. Bij Frantics worden de teamwork skills op de proef gesteld. Het is een game vol uitdagende levels waarbij je samen moet werken om ze tot een goed einde te brengen. Competitief ingestelde spelers gaan de uitdaging aan met hun vrienden of familie in de quizgame Knowledge is Power.

Sociaal en eenvoudig
De PlayLink games zijn geschikt voor alle leeftijden en makkelijk in gebruik. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone of tablet (Android vanaf versie 4.4; iOS vanaf 9.0), een PlayStation 4 en een groep vrienden of familie. De games zijn simpel dus vooraf de handleiding uitpluizen behoort tot het verleden!

Frantics
Bij Frantics worden teamwork skills op de proef gesteld. Het is een game vol uitdagende levels waarbij je moet samenwerken om ze tot een goed einde te brengen.

Knowledge is Power
Competitief ingestelde spelers proberen hun vrienden of familie te verslaan in de quizgame Knowledge is Power.

That’s You!
That’s You! is een ondeugende partyquiz waarin jij en maximaal 5 vrienden of familieleden ontdekken wat jullie nu echt van elkaar vinden.

Singstar Celebration
SingStar Celebration maakt van de smartphone een microfoon. Spelers kunnen zich uitleven en uit volle borst meezingen met de laatste hits. Ontdek jouw verborgen talent!

Spanning en intrige
Hidden Agenda geeft spelers de mogelijkheid om in de huid te kruipen van een agent of detective. Het doel is om samen met medespelers het onderzoek naar een seriemoordenaar te voltooien. Door het maken van de juiste morele keuzes en intens detectivewerk moet de dader worden ontmaskerd. Ondertussen heeft een van de spelers een hidden agenda en zal proberen het onderzoek te saboteren…

Hidden Agenda, Knowledge is Power en SingStar Celebration zijn vanaf nu verkrijgbaar. Frantics volgt in maart 2018. That’s You! is reeds beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x