Home GamingAndroid Plants vs. Zombies Heroes is nu verkrijgbaar!

Plants vs. Zombies Heroes is nu verkrijgbaar!

by Mark van Truijen

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en PopCap Games hebben vandaag aangekondigd dat Plants vs. Zombies™ Heroes vanaf nu wereldwijd beschikbaar is. Het nieuwePvZ-avontuur neemt je mee naar mysterieuze nieuwe omgevingen en heeft nog veel meer nieuws te bieden.

Download het spel nu gratis* via de App Store of Google Play.

Plants vs. Zombies Heroes is een heldhaftig verzamelkaartspel van de makers van de geliefde Plants vs. Zombies titels. Voor het eerst is het mogelijk om deze game ook op je mobiel te spelen. Speel met de berensterke plant- en zombie-helden en stel een team samen om mee te vechten tegen vriend en vijand. Spelers kunnen honderden nieuwe en bekende PvZ-personages verzamelen, een winnend team samenstellen, en in de multiplayer-modus de arena betreden voor vriendelijke matches of een competitie-modus met ranking. De singeplayer-modus is in de stijl van stripboeken en stelt je in staat om 80 avonturen en 400 levels te beleven, terwijl jij je vaardigheden toont, nieuwe personages ontdekt, en de beste tegenstanders verslaat.

Plants vs. Zombies Heroes is een paar jaar geleden begonnen als een papieren prototype van een kaartspel. Dit was fantastisch voor ons team om met hun favoriete PvZ-personages te spelen in hun vrije tijd,” zei Brian Lindley, Senior Producer, Plants vs. Zombies Heroes. “Sindsdien is het doorgegroeid tot een hilarisch en doldwaas verzamelkaartspel dat leuk is voor iedereen, en tevens vol zit met diepgang, geheimen en strategieën. We kunnen niet wachten tot de fans beginnen met het spelen van het nieuwe spel.”

Naast de bekende gezichten, introduceert PvZ Heroes een heleboel nieuwe personages, zoals de favorieten uit Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, Super Brainz, Citron, Imp and Z-Mech, Rose en meer. Er zijn 20 helden met hun eigen superkrachten, herkenbare stijl, en unieke vaardigheden waarmee spelers een winnende strategie kunnen bedenken en op hun eigen manier kunnen spelen. Met meer dan 200 personageverzamelkaarten kunnen spelers winnende combinaties maken, nieuwe strategieën testen, en hun deck upgraden tijdens het verzamelen.

Naast de mogelijkheid om voor het eerst op je mobiel met zowel de planten als de zombies te kunnen spelen, stelt PvZ Heroes je ook in staat om het in de multiplayer-modus op te nemen tegen andere spelers in vriendelijke matches of competitie-modus met ranking. Afgezien van de arena, kunnen spelers door het hele universum van PvZ Heroes reizen in een episch singleplayer-avontuur vol missies, en uitdagende eindbazen verslaan voor beloningen die hun verzameling laat groeien. Ook kun jij je team overal mee naartoe nemen en er op elk apparaat mee spelen dankzij cross-device play.

Download Plants vs. Zombies Heroes nu gratis* via de App Store of Google Play. Volg Plants vs. Zombies Heroes op http://www.pvzheroes.com/ en op Facebook en Twitter.

Om de releases van PvZ Heroes, PvZ Garden Warfare 2 en PvZ 2 te vieren, beginnen we met de Lawn of Doom-evenementen vol Halloween-geïnspireerde content en aanpassingen. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 begint met een dagelijkse tijdgelimiteerde Halloween-schatkistzoektocht van nu tot 31 oktober. Deze zoektocht is een unieke bazenjacht met 14 nieuwe en griezelige aanpassingsvoorwerpen. Voor meer details over Lawn of Doom in PvZ Garden Warfare 2, kun je onze blog bekijken. Plants vs. Zombies 2introduceert 12 nieuwe Halloween-kostuums en de terugkeer van de favoriete Halloween-planten Jack O’ Lantern en Ghost Pepper, en vergeet de geweldige nieuwe Witch Hazel niet!  

 

*Er kunnen netwerkkosten in rekening worden gebracht. In-app aankopen beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x