Home Gaming Plantronics presenteert nieuwe headsets voor elk type gamer

Plantronics presenteert nieuwe headsets voor elk type gamer

by Mark van Truijen

Met het eind van het jaar in zicht lanceert Plantronics enkele nieuwe headsets voor elk type gamer. Ook worden bestaande modellen in een nieuw jasje op de markt gebracht. Zo introduceert Plantronics de RIG 400HS/HX en de RIG 600 naast de reeds verschenen RIG 4VR en RIG 500HS/HX.

RIG 400HS/HX
Hoor nog meer details in je game met de Plantronics RIG 400HS voor Mac, pc en PlayStation 4 en de Plantronics RIG 400HX voor Xbox One. Zorg ervoor dat je PLANTRO-RIG400HS_kl.jpggoed wordt gehoord met de microfoon met noise-cancelling en bedien eenvoudig via de in-line bediening op de kabel van de headset het volume en de mutefunctie. De headset is bijzonder licht en voorzien van zachte, gesloten oorschelpen. Hierdoor is de headset geschikt om langdurig, comfortabel en geconcentreerd te gamen.
Ultralichte headsetDe kenmerken van de RIG 400HS/HX op een rijtje:

  • Eenvoudige bediening in het snoer voor volume/mute
  • Een zelfregelende draagband voor extra comfort
  • Comfortabele zachte oorkussens
  • Verlengde microfoon met noise-cancelling

RIG 600PLANTRO-RIG600_kl.jpg
De RIG 600 is Plantronics’ eerste hifi gamingheadset voor PlayStation 4, Xbox One, pc, Mac, tablet en mobile en zorgt voor een evenwichtig en loepzuiver basgeluid met levendige midden- en hoge tonen, zodat je meer details in je games en muziek hoort. Dankzij het slanke, platte ontwerpmet afneembare verlengde microfoon kun je van gaming naar mobiele muziek en media overschakelen. 

De RIG 600 biedt eenvoudige toegang tot de knoppen die je het vaakst gebruikt, zodat je op je game gefocust kunt blijven. Het slimme lichtgewicht ontwerp bevat een hoofdbeugel met kussen en ademende materialen voor urenlang draagcomfort, ongeacht of je nu speelt, naar muziek luistert of video’s bekijkt. Wanneer je klaar bent, kunnen de oorschelpen worden ingeklapt zodat je de headset gemakkelijk om je nek kunt dragen of opbergen. Dankzij de 40mm-drivers – die zijn gekoppeld met passieve resonatoren – krijg je een loepzuiver basgeluid en een evenwichtig geluidsbeeld. Nergens worden subtiele geluidssignalen tijdens de gameplay verborgen en je mist geen enkel detail in je muziek en media. 

RIG 4VRPLANTRO-RIG4VR_kl.jpg
De RIG 4VR is een complete audio-oplossing voor PlayStation 4-gamers en de eerste officieel gelicenseerde audio-headset die is geoptimaliseerd voor gebruik met de PlayStation VR. De RIG 4VR is eenvoudig en intuïtief in gebruik. Gebruikers blijven genoeg omgevingsgeluid horen om hun ervaring sociaal te houden, terwijl ze met het lichtgewicht frame van de headset snel en effectief naar de virtuele wereld kunnen vertrekken.
Naast de verwisselbare kabels met verschillende lengtes voor gebruik met de PlayStation VR en de DUALSHOCK 4 draadloze controllers (0,4 m lang voor PlayStation VR en 1,2 m voor de DUALSHOCK 4 draadloze controller), beschikt de RIG 4VR ook over 40 mm drivers en lage frequentie resonatoren. Dit zorgt voor een diepere bas met behoud van de nauwkeurigheid van geluiden.

RIG 500HS/HXPLANTRO-RIG500HS_kl.jpg
De Plantronics RIG 500HS/HX was de eerste modulaire gaming headset, compleet opgebouwd uit losse elementen. Door de individuele onderdelen met specifieke functies kunnen gamers hun headset aanpassen, upgraden en zelfs personaliseren. Dankzij de specifieke componenten en het weglaten van onnodige elementen wordt een extreem licht ontwerp gerealiseerd met een maximaal comfort

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x