Home Gaming Plantonics RIG4VR headset voor Playstation VR

Plantonics RIG4VR headset voor Playstation VR

by Mark van Truijen
 Plantronics B.V, een marktleider in audiocommunicatie, maakt vandaag bekend dat het een samenwerking is aangegaan met Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. (SIEE) voor de ontwikkeling van de Plantronics RIG 4VR – een headset die is ontworpen om de PlayStation®VR game-ervaring te verbeteren.De RIG 4VR is een complete audio-oplossing voor PlayStation®4-gamers en de eerste officieel gelicenseerde audio-headset die is geoptimaliseerd voor gebruik met PlayStation®VR. De RIG 4VR is eenvoudig en intuïtief in gebruik en verkrijgbaar vanaf 13 oktober, tegelijk met de release van PlayStation®VR.

“Geluid is een integraal onderdeel van elke werkelijk onderdompelende ervaring. Vanuit die gedachte zijn we begonnen met het ontwerpen van een audio-headset die de geweldige 3D-audio-mogelijkheden van PlayStation®VR complementeert,” zei Gregory Morquin, Gaming Segment Manager van Plantronics.

“De lancering van de RIG 4VR is een belangrijke stap vooruit voor ons en sluit goed aan op onze traditie om eenvoudige en effectieve oplossingen aan gebruikers te leveren. Hiermee kunnen ze genieten van compromisloos geluid, behouden ze heldere communicatie in twee richtingen en genieten ze van ongeëvenaard entertainment.”

De RIG 4VR versterkt Plantronics’ uitgebreide catalogus van toernooi-headsets. Deze stimuleren de zintuigen voor waanzinnige meeslepende ervaringen. Gebruikers blijven genoeg omgevingsgeluid horen om hun ervaring sociaal te houden, terwijl ze met het lichtgewicht frame van de headset snel en effectief naar de virtuele wereld kunnen vertrekken.

Naast de verwisselbare kabels met verschillende lengtes voor gebruik met PlayStation®VR en de DUALSHOCK®4 draadloze controllers (0,4 m lang voor PlayStation®en 1,2 m voor de DUALSHOCK®4 draadloze controller), beschikt de RIG 4VR ook over 40 mm drivers en lage frequentie resonatoren. Dit zorgt  voor een diepere bas met behoud van de nauwkeurigheid van geluiden.

RIG4VR.jpg

De afneembare flip-to-mute boom met noise-cancelling mic kan makkelijk worden bevestigd bij gebruik van de headset met een DUALSHOCK®draadloze controller. Zo kunnen gebruikers in PS4™-games genieten van meeslepend stereogeluid en uitzonderlijk heldere chatfuncties.

De RIG 4VR voor gebruik met PlayStation®VR en de DUALSHOCK®4 draadloze controller is vanaf 13 oktober verkrijgbaar voor € 69,99 (winkeladviesprijs).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x