Home Gaming Planet Zoo: Arid Animal Pack aankondiging

Planet Zoo: Arid Animal Pack aankondiging

by Pim, Sel

Frontier Developments plc (AIM: FDEV) heeft vandaag een gloednieuwe uitbreiding aangekondigd voor de ultieme dierentuinsimulatie, Planet Zoo. Met Planet Zoo: Arid Animal Pack brengt het spelers een betoverende selectie dieren afkomstig uit duinen, woestijnen en stoffige vlaktes. De uitbreiding wordt op 20 juni gelanceerd op PC via Steam voor een adviesprijs van £7.99/$9.99/€9.99. Alle spelers kunnen ook genieten van een reeks nieuwe functies als onderdeel van een gratis update van het basisspel.

Planet Zoo: Arid Animal Pack introduceert acht indrukwekkende nieuwe diersoorten in het spel, elk aangepast aan enkele van ’s werelds meest barre, droogste klimaten. Maak kennis met de Dromedaris, direct herkenbaar aan zijn enkele bult; de Afrikaanse Kuifstekelvarken, met zijn kenmerkende kuif en stekelige stekels; de majestueuze Zwarte Neushoorn; de elegante Addax; de gestreepte Somali Wild Ezel; de vertederende Zandkat; de levendige Dama Gazelle; en de giftige Woestijnhoornadder als tentoonstellingsdier.

Het gedrag van elk nieuw dier zal de gasten zeker verbazen, hoewel ze wellicht afstand willen houden van de Dromedaris, die kan spugen als hij benaderd wordt! Bezoekers kunnen zich verwonderen over de kleine maar speelse Zandkat terwijl hij op nieuwe manieren gebruik maakt van verrijkingselementen zoals de Wrijfpads en Kartonnen Doos, en luisteren naar de Somali Wild Ezel die naar elkaar balkt. Gasten kunnen ook het Afrikaanse Kuifstekelvarken spotten terwijl het rust bij zijn hol – het kan zelfs zijn kenmerkende stekels opzetten als het zich voorzichtig voelt.

Naast de acht intrigerende diersoorten worden aspirant-dierentuinbeheerders uitgenodigd om hun managementvaardigheden op de ultieme proef te stellen als onderdeel van een nieuw campagnemodus-scenario. De prominente socialite Tiffany Summers arriveert in de Arabische woestijn en is vastbesloten te bewijzen dat ze de hitte aankan. Spelers moeten werken aan de transformatie van het stuk land dat ze van haar vader heeft gekregen tot een prachtig dierenparadijs ter voorbereiding op de grote opening van het park.

Samen met de uitbreiding brengt een gratis update van het basisspel allerlei extra’s, verbeteringen en updates die het leven van spelers gemakkelijker maken. Een van de toevoegingen is een nieuwe flexibele kleurentool voor het personeel, waarmee iedereen van verzorgers tot beveiliging levendige nieuwe kleurencombinaties kan dragen op team- of individueel niveau. Ondertussen kunnen spelers die hun parken willen bekijken en hun creaties op spannende nieuwe manieren willen vastleggen dit doen met behulp van de Scenic Mode Camera en de Cinematic Route Editor.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d