Home GamingAndroid “Phantom Breaker” IP vindt een nieuw thuis met Rocket Panda Games

“Phantom Breaker” IP vindt een nieuw thuis met Rocket Panda Games

by Jos Vis

Uitgever Rocket Panda Games heeft aangekondigd dat ze de Phantom Breaker IP hebben verworven van ontwikkelaar MAGES., inclusief de 2D-vechtgameserie en de side-scrolling beat-‘em-up spin-off, “Phantom Breaker: Battle Grounds”.

De langlopende vechtgameserie gemaakt door MAGES. met ontwerpen van Hiro Suzuhira en muziek van Takeshi Abo stamt uit het PlayStation 2-tijdperk en bracht talloze kerngames, arcade-versies en pixel-vechtende spin-off-titels voort. Rocket Panda Games, onlangs nieuw leven ingeblazen met de lancering van Phantom Breaker: Omnia, is verheugd om nieuwe richtingen voor het IP verder te verkennen en zet zich in om het potentieel van de serie voor fans over de hele wereld te maximaliseren.

“Vandaag markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in de Phantom Breaker-franchise, en we kunnen niet blijer zijn”, zegt M. Panda. “We gaan ver terug met SakariP (Producer) en hebben een geweldige relatie met MAGES., en we zijn super blij om de fakkel voor de serie voort te zetten. Het team heeft een aantal geweldige dingen in petto die we niet kunnen wachten om te zijner tijd met iedereen te delen.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: