Home Gaming PewDiePie en InoxTag aan boord om te dienen als mentoren in Content Creator Simulator ‘Youtubers Life 2’

PewDiePie en InoxTag aan boord om te dienen als mentoren in Content Creator Simulator ‘Youtubers Life 2’

by Jos Vis

Het afgelopen decennium was PewDiePie – bij zijn vrienden bekend als Felix Kjellberg – een van de meest populaire YouTubers ter wereld, met meer dan 110 miljoen abonnees over de hele wereld die aan zijn lippen hangen, ten goede of ten kwade.

Wie kan er dan beter de vruchten van zijn wijsheid doorgeven aan de volgende generatie contentmakers?

Raiser Games en UPLAY Online zijn verheugd aan te kondigen dat PewDiePie de hoofdrol zal spelen in een cast van echte YouTubers die allemaal zullen verschijnen in de toekomstige content creator-simulator Youtubers Life 2. De rol van bewakers op zich nemen – of ‘Senpais’, zoals PewDiePie-fans misschien zijn meer gewend aan horen – Kjellberg en een cast van in totaal 10 YouTubers zullen in het spel verschijnen in zijmissies, waardoor spelers de mogelijkheid krijgen om hun kennis en ervaring te vergroten in speciaal ingestelde uitdagingen.

Ook InoxTag, Rubius, Crainer, LaurenzSide, Paluten, WillyRex, GermanLetsPlay, Vegetta777 en xFaRgAnx zullen zich bij de line-up voegen. Youtubers Life 2 biedt aspirant-contentmakers de mogelijkheid om hun YouTube-dromen in relatieve veiligheid waar te maken wanneer het later dit jaar op pc, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x