Home Gaming PC Closed Beta The Crew Wild Run vanaf 15 Oktober speelbaar

PC Closed Beta The Crew Wild Run vanaf 15 Oktober speelbaar

by Sven

Ubisoft kondigt een Windows PC Closed Beta aan voor The Crew Wild Run, de uitbreiding van de actievolle racing MMO The Crew. De Closed Beta start op 15 oktober om 12:00 uur en loopt tot en met 19 oktober om 12:00 uur.  

De closed beta geeft je de mogelijkheid om als eerste deel te nemen aan ‘The Summit’, een onofficiële samenkomst van duizenden coureurs en monteurs van over heel de wereld, die plaatsvindt op iconische locaties in de VS. Tijdens dit evenement worden auto’s en de autocultuur gevierd door het houden van een gevarieerde competitie met de meest uiteenlopende voertuigen, gaande van zwaar opgevoerde wagens tot wendbare motoren of meer exotische types. ‘The Summit’ is de grootste uitdaging in een racegame tot nu toe waar je je vaardigheden moet tonen op veel verschillende manieren en terreinen.

Tijdens de Closed Beta heb je de mogelijkheid om PvE- en PvP-missies te voltooien, te stijgen in de ranglijsten en nieuwe aanpassingsopties voor je voertuigen vrij te spelen. FreeDrive activities, stuntwedstrijden en snelheids- en vaardigheidsuitdagingen zullen ook speelbaar zijn, gepaard met speciale oefensessies voor de nieuwe voertuigen.

 

Je kan je vaardigheden testen met dragsters, ontworpen om ongelooflijke snelheden te halen, drift cars die indrukwekkend veel controle hebben, onstopbare monster trucks die gevaarlijke backflips en gekke jumps kunnen uitvoeren of een reeks wendbare motoren van prestigieuze merken die zowel on- als off-road de snelste wagens aankunnen.

 

De beta zal ook een grafische update tonen die de uitbreiding met zich meebrengt en prachtige omgevingen creëert dankzij nieuwe lichteffecten en herontworpen gebieden voor alle type voertuigen. Alle spelers van The Crew mogen trouwens meeprofiteren van deze grafische update, met of zonder de Wild Run uitbreiding.

 

The Crew Wild Run uitbreiding is vanaf 17 november te downloaden, of beschikbaar in de winkel als bundel, samen met de basisgame The Crew, vanaf 19 november.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x