That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws, TV

Passie, psychologie, pups en piloten staan centraal in juli releases van Universal

PHANTOM THREAD – 4 juli – Blu-ray en DVD
Phantom Thread is de achtste film van Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood, Magnolia, The Master) en zijn tweede samenwerking met drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day-Lewis. De film werd dit jaar veelvoudig genomineerd tijdens de Oscars en won dan ook de Oscar voor beste kostuumdesign.In Phantom Thread vormen de gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis, There Will Be Blood, Lincoln, My Left Foot) en zijn zus (Lesley Manville, Maleficent, Another Year) samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden zowel de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock. Vrouwen komen en gaan in Woodcock’s leven en zij bieden deze verstokte vrijgezel zowel inspiratie als gezelschap. Maar dan ontmoet hij een jonge eigengereide vrouw genaamd Alma (Vicky Krieps, Hanna, A Most Wanted Man), die al snel een vaste plaats in zijn leven verovert als zowel zijn muze en zijn minnares. Woodcock ervaart deze liefde echter als een nauwsluitend keurslijf, die het leven dat hij voor zichzelf zo zorgvuldig op maat gemaakt had overhoop gooit.

DR. BULL SEIZOEN 1 – 18 juli – DVD
Onschuldig tot het tegendeel bewezen is? Dr. Jason Bull (Michael Weatherly, NCIS, Dark Angel) weet dat het een goede theorie is die zelden wordt beoefend. Met zoveel menselijke factoren in elke rechtszaak hebben zijn cliënten alle hulp nodig om de schalen van rechtvaardigheid in balans te brengen. Hij gebruikt psychologie, neurolinguïstiek, nieuwe technologie en zijn eigen rauwe intuïtie om te bepalen wat de jury, advocaten en de getuigen denken. Hij wordt ondersteund door de zeer bekwame experts van TAC (Trial Analysis Corporation), geleid door voormalig Department of Homeland Security data analist Marissa Morgan (Geneva Carr) en advocaat Benny Colón (Freddy Rodriguez), wiens gevatheid anticipeert op elk verdedigingsargument. Met ijzersterke inzichten en verbluffende tegenstrategieën voorspellen Bull en zijn team het vonnis en veranderen dan het script om de overwinning uit de kaken van de nederlaag te grissen. Ze zorgen ervoor dat het systeem voor hen werkt in de 23 onvoorspelbare afleveringen van dit eerste seizoen.

PAW PATROL V15: SAFETY PUPS – 18 juli –DVD
Jouw favoriete pups zijn weer terug met nieuwe avonturen. In dit seizoen bekijk je hoe de brandweer ons veilig houdt met brandweerpup, Marshall. Leer je de regels van de weg en leiderschap met politiepup, Chase en spring je in zeewaardige reddingen met water reddingspup, Zuma!

De DVD bevat de volgende afleveringen:

 • De pups redden een avontuur
 • De pups redden de barbecue
 • Marshall blijft alleen thuis
 • De pups redden het vuurwerk
 • De pups redden de zeeschildpadden
 • Pups doen het licht aan
 • Pups redden een trein
 • Pups redden de bevers
 • Puppies plonzen
 • Pups redden een walrus
 • Pups redden de baai
 • De pups redden de duikerklok

PACIFIC RIM 2: UPRISING – 25 juli – Blu-ray en DVD
In de spectaculaire 3D-actiefilm van Steven S. DeKnight (o.a. de Daredevil-serie van Netflix) Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi) is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging.  In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaand door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Ook vanaf juli verkrijgbaar:

4 juli:
–        Spinning Man – DVD
–        Stephanie – DVD

18 juli:
–        Blaze & The Monster Machine: Dino Parade – DVD
–        Tales of the TMNT V3: The Final Chapters – DVD

25 juli:
–        In Darkness – DVD

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE