Home Featured Partnership FIRST Energy Gum & Team Gullit

Partnership FIRST Energy Gum & Team Gullit

by Jos Vis

FIRST Energy Gum en Team Gullit hebben een overeenkomst getekend om energy gum naar esports te brengen. Beide partijen zien in cafeïne kauwgom het ideale product om langdurig gefocust te blijven in esports competities.

De samenwerking met Team Gullit, ’s werelds eerste onafhankelijke FIFA-academie, zal gericht zijn op het vestigen van de naam binnen het esports-domein. Het explosief groeiende bereik van Team Gullit op onder meer Instagram, YouTube en Twitter moet FIRST helpen om een nieuwe markt aan te boren.

‘’Binnen de ‘reguliere’ sportwereld werken wij al een tijd samen met een groot aantal atleten, actief binnen verschillende takken van sport. Vanaf nu kunnen wij met trots ook Team Gullit aan dit rijtje toevoegen en maken wij als energy supplier zeer gericht de stap richting esports,’’ aldus oud schaatser Mark Tuitert, Founder van FIRST Energy Gum.

‘’Wij zien Team Gullit als een van de pioniers in deze veelbelovende markt, mede daarom hebben wij veel vertrouwen in deze samenwerking. Zij weten een voor ons interessant publiek te bereiken. Samen met Team Gullit rollen we komend jaar een plan uit om de naamsbekendheid van FIRST onder deze groep te vergroten.’’ 

Ook Corné Dubelaar, oprichter van Team Gullit, is blij met de nieuwe samenwerking: ‘’Onze talenten gebruiken de FIRST Energy Gum al een tijdje. Het product draagt daadwerkelijk bij aan de goede resultaten. Vanuit ons geloof in het product helpen wij FIRST om voet aan grond te krijgen in de esportswereld.’

Halverwege 2017 lanceerde Mark Tuitert, Olympisch kampioen 1500m schaatsen, zijn nieuwe product en merk First Energy Gum. First Energy Gum is een kauwgom met 80 mg cafeïne en B-vitamines die je binnen 10 minuten voorziet van een langdurige energie boost, extra focus en kracht. Het is speciaal ontworpen voor iedereen die zijn of haar prestaties wil overtreffen. Ideaal dus voor esporters.

Begin 2018 lanceerde Ruud Gullit de eerste professionele en onafhankelijke FIFA-academy ter wereld. Het team biedt veelbelovende talenten professionele begeleiding en training om hen te helpen hun spel naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ontwikkelt de academy eigen software tools en ondersteunt het de talenten op het gebied van management, social media en het combineren van school en gaming. 
De selectie van Team Gullit bestaat op dit moment uit vier Nederlanders, een Braziliaan en een Zweed. Al deze spelers worden beschouwd als veelbelovende talenten in de competitieve FIFA-wereld en draaien mee in de wereldwijde TOP-100. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: