Home Gaming Paladins zet eerste eSports stap: $100,000 Founder’s tournament aangekondigd

Paladins zet eerste eSports stap: $100,000 Founder’s tournament aangekondigd

by Mark van Truijen

Hi-Rez Studios heeft een begin gemaakt met het opzetten van een competitive eSports invulling van Paladins met het uitbrengen van een vroege versie van de Constructed Mode in de volgende patch. Om de gemeenschap te belonen die vroeg wil mee te doen met het competitieve onderdeel van de op speelkaarten gebaseerde first person shooter, heeft Hi_Rez ook een $100,000 Founder’s Tournament aangekondigd voor in de lente van 2016.

In de nieuwe Constructed Mode krijgen spelers de mogelijkheid om op een willekeurige kaart én met van te voren uitgekozen kaarten tegen hun tegenstanders te spelen.

Belangrijke punten van Hi-Rez eSports plan voor Paladins:

  • De Founder’s Tournament zal in het begin van het voorjaar 2016 gehouden worden in de Hi-Rez eSports Arena in Atlanta en zal een prijs van $100,000 hebben.
  • Hi-Rez zal de 4 teams die mee zullen doen met het toernooi, selecteren aan de hand van online kwalificatie wedstrijden. Twee teams uit Noord-Amerika en twee teams uit Europe kunnen zich kwalificeren.
  • Daarnaast zal Hi-Rez in januari ook regelmatig online toernooien houden voor Paladins waarbij kleine geldprijzen te vergeven zullen zijn.

Vergeet ook niet de codes die we weg geven voor de beta mocht je interesse hebben. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x