That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Movies, TV

Pacific Rim 2 uitgesteld voor onbepaalde tijd

Het lijkt erop dat we wellicht toch niet nog eens gaan zien hoe Jaegers het opnemen tegen de gigantische Kaiju. De productie van Pacific Rim 2 van regisseur Guillermo del Toro is voor onbepaalde tijd opgeschort. De film zou oorspronkelijk in augustus 2017 uitkomen, maar nu lijkt het erop dat het project compleet geschrapt wordt.

De oorzaak lijkt te liggen in de moeizame relatie tussen Universal Pictures en Legendary Pictures. De studio’s hebben voor een periode van vijf jaar een productiedeal, maar Universal laat steeds meer films die de twee samen zouden maken vallen. Legendary maakt om die reden gebruik van de distributierelatie met Warner Bros. en dat zorgt voor nog meer kwaad bloed.

Het gevolg hiervan is dat Legendary een minder groot budget ter beschikking heeft en dus beter let op welke films gemaakt worden. Del Toro’s Pacific Rim haalde wereldwijd een prima 411 miljoen dollar op. Maar het budget bedroeg naar verluidt zo’n 190 miljoen dollar, dus veel winst heeft de productie niet opgeleverd.

Het lijkt erop dat om die reden besloten is om niet door te gaan met de film.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE