Home Gaming OUTCAST: Een cultklassieker krijgt een make-over: het bewijs in beelden

OUTCAST: Een cultklassieker krijgt een make-over: het bewijs in beelden

by Mark van Truijen

Bigben en de studio Appeal hebben een video uitgebracht waarin alle verbeteringen zijn te zien die de remake van de legendarische videogame Outcast gaat brengen.  De game verschijnt dit najaar op PlayStation®4, Xbox One en pc.

Nostalgische gamers denken bij de naam Outcast meteen aan een levende en verrassende open wereld – een planeet met aliens die de speler als Messias beschouwen. Dit uit voxels opgebouwde universum is opnieuw gemaakt met Unity om spelers de kans te bieden dezelfde verwondering opnieuw te beleven op de nieuwste consoles.

elk detail van de originele wereld, van het kleinste boompje tot het grootste dorp, is getrouw gereproduceerd. Hierdoor kunnen zowel nieuwkomers als fans van het origineel de wereld Adelpha op de best mogelijke manier beleven, nog steeds ondersteund door de geweldige – en geremasterde – symfonische soundtrack van het origineel.

Er zijn ook nieuwe verbeteringen aan de game zelf, zoals nieuwe bewegingen om mee te kruipen, dekking te zoeken en te rollen tijdens gevechten, die nu wat tactischer van aard zijn. Ook is er een nieuwe interface om de speler door zijn avonturen te loodsen.


Neem de rol aan van Cutter Slade, een elite soldaat met een sterk karakter die als laatste hoop van de mensheid naar een verre planeet is gestuurd. Verken een verbluffende wereld waarin wetenschap en magie versmelten, trek door exotische steden, strijd tegen formidabele vijanden en probeer de geheimen te ontsluieren van een geavanceerde beschaving. Maak de juiste keuzes in een levende wereld met een eigen ecosysteem, want het lot van twee universums is afhankelijk van jouw succes.


Outcast – Second Contact is een nieuwe versie van de cultgame Outcast, compleet geremasterd voor een nieuwe generatie spelsystemen. Het origineel was een ware pionier in het action-adventure genre en plaatste spelers voor het eerst in de videogamegeschiedenis in een open 3D-wereld. De game won destijds meer dan 100 awards, waaronder adventure game van het jaar.

 

Outcast – Second Contact verschijnt komend najaar voor de PlayStation®4, Xbox One en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x