Home Gaming Ori director verteld dat hij ideeën heeft voor een derde deel in de reeks

Ori director verteld dat hij ideeën heeft voor een derde deel in de reeks

by Pim, Sel

CEO van Moon Studios, de ontwikkelaar van No Rest for the Wicked, Thomas Mahler, heeft onlangs onthuld in een interview dat de studio ideeën heeft, inclusief zelfs een titel, voor een derde spel in de Ori-franchise. Mahler sprak over een potentieel vervolg op Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps in een interview met Game Informer.

“Ik heb er al een titel voor,” zei Mahler in het interview. “Ik heb wat ideeën, maar tot nu toe zijn we volledig gefocust op No Rest for the Wicked voorlopig.”

In hetzelfde interview sprak mede-oprichter van de studio, Gennadiy Korol, ook over de Ori-franchise, waarbij hij zei dat de studio “redelijk tevreden was met waar het eindigde.” Korol ging verder met te zeggen dat Ori 3 alleen echt mogelijk zou zijn als de studio meer van een verhaal kon bedenken.

“Ik denk dat we het verhaal van Ori hebben kunnen afronden,” zei Korol. “Het is nu een volledige boog; als je beide spellen speelt, is het een compleet verhaal. Dus het voelde alsof de enige manier waarop we terug zouden komen naar Ori 3, is als we meer te zeggen hebben, meer verhaal te vertellen hebben.”

Moon Studios werkt momenteel aan hun aankomende titel, No Rest for the Wicked. Het spel, een actie-RPG, is door Mahler omschreven als een “make or break moment” voor de studio. Mahler heeft ook wat vergelijkingen getrokken met andere titels, waarbij hij Ori noemde als het equivalent van Mario voor de studio, en No Rest for the Wicked als zijn Zelda.

No Rest for the Wicked werd in februari officieel onthuld en zal op 18 april naar Steam Early Access komen. Enkele van de geplande inhoud voor het spel werd al in maart onthuld, en omvat functies zoals landbouw en multiplayer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x