Home Gaming Orbit wint CWL tijdens Gfinity Londen

Orbit wint CWL tijdens Gfinity Londen

by Mark van Truijen

De weg naar het 2017 CWL Championship heeft een klinkende overwinning opgeleverd voor Orbit. De andere drie plaatsen in de top vier werden opgeëist door Splyce, Elevate en Team Infused, na vier dagen bittere strijd in de Gfinity Arena in Londen. Aan het eind van de competitie is Orbit een stap dichter gekomen bij een plaats in de allereerste CWL Global Pro League, die begint in april.

 

 

De finales van de CWL London vormden het slot van een spannend competitieweekend in de Gfinity Arena in Londen, waar fans getuige waren van een zinderende afsluiting van het tweede grote CWL LAN-toernooi van het seizoen. In de finale wist Orbit te zegevieren door Splyce met 3-0 te verslaan.

Een verzameling van 16 getalenteerde teams leverde het hele weekend verbeten slag. Nadat de stofwolken waren opgetrokken, zagen Call of Duty-fans in de Gfinity arena hoe Orbit als winnaar uit de strijd kwam.  Daarmee werden ze niet alleen tot kampioenen van het evenement gekroond, ze verzamelden ook  CWL Pro Points en verbeterden hun positie voor kwalificatie tot de CWL Global Pro League.

 

 

Hieronder de einduitslag van de CWL London:

1e – Orbit

2e – Splyce

3e – Elevate

4e – Team Infused

5e/6e – Team 3G/Aware Gaming
Ga voor het laatste nieuws over de Call of Duty World League, gepresenteerd door PlayStation4, en live-uitzendingen naar: CallOfDuty.com/esports, tv.majorleaguegaming.com/channel/cwl, Youtube.com/MajorLeagueGaming of volg @CODesports op Twitter, Instagram en Facebook.

Call of Duty World League, gepresenteerd door PlayStation4, is trots op de samenwerking met Major League Gaming als Noord-Amerikaanse toernooi-operator en uitzendingspartner voor het komende seizoen. Dankzij MLG’s bewezen live streaming-kwaliteiten en –technologie kunnen fans alle Infinite Warfare eSports-actie volgen op MLG.TV, het YouTube-kanaal van MLG en in-game (IW PS4) via de Live Event Viewer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x